Aderă la #bonprixbloggers

Ai un blog despre modă, cumpărături sau pe teme de lifestyle? Îți place să partajezi descoperirile de modă cu cititorii tăi și adori ceea ce faci? Dacă vrei să le prezinți cititorilor tăi împreună cu noi, produsele bonprix și să primești în mod gratuit articolele pe care le-ai ales, atunci te căutăm anume pe Tine!

 

Căutăm persoane care:

 Cum să aderăm pas cu pas:

 

1

Completează formularul

Completează formularul și introdu datele blogului tău. Dacă ai deja un cont pe bonprix - loghează-te, iar dacă ești un client nou - deschide un cont în magazin. Vei avea nevoie de un cont pentru a comanda produse gratuite în magazinul nostru.

2

Verificare

Dă-ne câteva zile pentru a verifica cererea Ta. Dacă o vom accepta te vom contacta pe e-mail.

În timpul verificării aplicațiilor, luăm în considerare calitatea atitudinilor și a fotografiilor, precum și implicarea în desfăşurarea blogurilor și conturilor în social media, precum și credibilitatea profilului.

3

Primești un bon

După acceptarea cererii Tale, vei primi un bon de cumpărături care va fi atribuit contului Tău în magazinul bonprix.

4

Publicarea postărilor

Utilizează hainele noastre în stilizările tale și împărtășește-le cu cititorii tăi pe blogul tău și pe pagina ta de pe social media. Dacă ai un cont exclusiv pe Instagram, utilizează produsele bonprix în 2 postări. Publică postările în decurs de 2 săptămâni de la primirea produselor..

5

Marcaje postate

În postări adaugă un link direct la produsele bonprix, în social media marchează profilul @bonprix și utilizează hashtag-urile #bonprix, #bonprixitsme, #bonprixbloggers, #yesbonprix. (@bonprix, #bonprix și #yesbonprix sunt prioritare și vă rugăm să le utilizați împreună)

6

Anunţă-ne cu privire la publicare

Adaugă linkuri la publicația din contul tău bonprix, făcând clic pe "Trimite o publicație"

 

 


Expediază solicitarea tas


Ai întrebări?, scrie-ne: bloggers@bonprix.ro


#bonprixitsme

Adresează-ne o întrebare

Programul #bonprixbloggers este o formă de colaborare cu creatorii de internet axați pe subiecte de modă și stil de viață. Informații detaliate vei găsi pe site-ul: #bonprixbloggers

Invităm persoanele care creează conținut de internet pe subiecte de modă și stil de viață la programul #bonprixbloggers. Condiția prealabilă este să rulezi un blog, un cont Instagram sau un canal YouTube o perioadă mai lungă de 6 luni. Solicitările sunt verificate în ceea ce privește calitatea postărilor și fotografiilor, acoperirea, credibilitatea profilului și implicarea în administrarea unui blog și a conturilor de socializare.

Da, dacă ai un cont pe Instagram despre modă și stil de viață, poți aplica la programul de #bonprixbloggers.

Da, dacă ai un canal pe You Tube despre modă și stil de viață, poți aplica la programul de #bonprixbloggers.

În calitate de participant la program, primești un bon de cumpărături de la noi, pe care îl poți utiliza în magazinul bonprix.ro. Alegi haine și accesorii pe care le utilizezi apoi în stilizărle tale, apoi le prezinți pe canalele tale. Stilizările selectate de pe Instagram și etichetate corect pot fi găsite și pe site-ul nostru #bonprixitsme. Informații detaliate despre program pot fi găsite aici: #bonprixbloggers

Regulile de participare sunt descrise pe pagina #bonprixbloggers.