Calitatea produselor

Pot purta liniştit/liniştită hainele voastre, fără să-mi ridic semne de întrebare?

Da. Pentru că noi funcţionăm după principiul: calitatea impecabilă are cea mai înaltă prioritate.

Atunci când vine vorba de textile netoxice şi prietenoase corpului, standardele noastre sunt mai mari decât cele pretinse de lege. Pentru noi, aceasta este o contribuţie importantă pentru consolidarea noţiunii de viabilitate.

Pentru a fi absolut siguri ca furnizorii noştri fabrică la standardele calitative pe care le dorim, permitem ca produsele noastre să fie special controlate de laboratoare independente şi autorizate. În cazul în care ceva nu este bine, articolul cu pricina va fi imediat scos din sortiment, nefiind pus în vânzare.

Acordați aceeași atenție pentru o producție fair și durabilă și la pantofi?

Nu numai că acordăm atenție, dar pe lângă respectarea continuă a standardelor sociale și a muncii de cercetare pentru reducerea chimicalelor, avem planificată o producție complexă a pantofilor și aceasta la un standard propriu fixat. Provocarea este să reușim să dezvoltăm și să menținem pentru pantofi, ca si pentru haine - un standard EcoTex strict.

Cum reuşiţi să obţineţi o calitate bună?

Prin cooperare şi încredere.

Exigenţele noastre în ceea ce priveşte calitatea produselor noastre sunt foarte mari. Şi aceste exigenţe încep deja din faza de creaţie a produsului, urmând să se extindă în faza de selecţie a furnizorilor şi în cea de examinare a produsului din locul de fabricaţie până în pragul în care stă să fie livrat către clienţii noştri. La sfârşitul acestui proces făcut în colaborare cu furnizorii şi partenerii noştri din întreaga lume se află calitatea produselor noastre. Doar în momentul în care materialul, manopera, aspectul şi funcţionalitatea corespund standardelor stricte impuse de noi şi de partenerii noştri, vom da startul producţiei.

Cine are grijă ca totul să decurgă bine?

Experţii noştri în materie de calitate.

Se cunoaşte faptul că obţinerea calităţii nu e un lucru uşor. Iar noi suntem de părere că ea poate exista, doar pornind de la ceva concret. În cadrul producţiei internaţionale este necesar ca orice pas să fie controlat de experţii în materie de calitate – din stadiul de creaţie al unei schiţe până în momentul în care obiectul vestimentar urmează să fie livrat. Culoare, croială, cusătură sau broderie... totul trebuie să fie perfect! Chiar şi în depozit se aleg aleatoriu produse la care urmează să fie controlate materialul, manopera şi aspectul general. Doar în momentul în care totul este impecabil, produsul poate fi dat mai departe spre vânzare, către dumneavoastră.

Sunt şi părerile mele importante?

Sigur că da. Chiar foarte importante.

De exemplu, dacă dumneavoastră ne spuneţi: tricoul nu mi se potriveşte, pentru că este prea lung, prea scurt sau prea larg., atunci noi luăm aceste informaţii foarte în serios şi le transmitem mai departe experţilor noştri din domeniul calităţii. Astfel chiar şi dumneavoastră deveniţi o verigă importantă din procesul nostru de calitate. Deci, în cazul în care ne returnaţi un produs, nu ezitaţi să ne numiţi şi motivul pentru care o faceţi. Doar aşa putem să perfecţionăm continuu produsele noastre de modă.

Este necesar să descoper o formă anume pentru a mă bucura de croiala perfectă?

Nu. Deoarece creatoarele noastre de modă schiţează multe modele diferite ţinând cont de tipurile noastre de siluetă care sunt fie svelte, clasice sau opulente.

Pentru a vă simţi bine din cap până în picioare, avem mare grijă să ţinem cont de croială şi de confortul conferit la purtare. Schiţele sunt de la început în aşa fel create, încât să fie potrivite pentru toate tipurile de corpuri. Pe lângă busturile de croială, modelele noastre cele mai noi sunt probate de persoane de testare foarte critice care ne pot spune direct dacă croiala este perfectă şi nu cumva strânge sau incomodează pe undeva. Numai dacă croiala se potriveşte bine, permitem ca modelul să fie produs. Aceasta pentru ca dumneavoastră să puteţi spune: "Îmi vine ca şi turnat/ă!".

în sus