În ce condiţii sunt fabricate produsele voastre?

Spune-mi!

A produce haine ieftine într-un mod echitabil nu constituie pentru noi o contradicţie, din contră, tocmai acest lucru îl constituie provocarea şi în acelaşi timp motivaţia noastră cea mai mare.

Noi vrem ca fiecare produs pe care îl cumpăraţi de la noi să fie fabricat în condiţii echitabile de muncă. Din acest motiv, avem aşteptări foarte mari de la noi înşine şi de la furnizorii noştri. Respectarea standardelor internaţionale este pentru noi literă de lege. Astfel, ele sunt bine păstrate în aşa numitul Code of Conduct (Codul de Conduită) al companiei Otto Group, din care face parte şi bonprix. Acest cod este printre altele realizat în conformitate cu convențiile Organizației Internaționale a Muncii și din Declarația Universală a Drepturilor Omului a Națiunilor Unite. Cu ajutorul programului nostru social putem verifica respectarea Codului de Conduită și, de asemenea, avem grijă să îmbunătățim condițiile de muncă.

Spune-mi mai mult...

Daţi clic pe întrebările de mai jos pentru a afla mai multe despre condiţiile de muncă de-a lungul lanţului nostru de producţie şi despre Codul de Conduită al companiei noastre.

Este adevărat că un tricou face o călătorie în jurul lumii până să îl cumpăr de la voi?Lanţul de producţie
Este adevărat că toţi aveţi acelaşi ţel? Codul de Conduită
în sus