Ce vă motivează la bonprix?

Spune-mi

Dorim să arătăm clientelor din toată lumea că moda este pasiunea noastră.

bonprix este o companie internaţională de modă cu sediul principal în Hamburg. Urmărim ultimele tendinţe de pe podium pe care le transpunem într-o modă inspirată pentru ocazii diferite, în modele şi mărimi diverse. Cele cinci mărci proprii şi o colecţie nouă în fiecare lună reprezintă un motiv suficient de important pentru clienţii noştri din toată lumea, care revin la cumpărături în magazinul nostru online, prin intermediul cataloagelor noastre sau fizic în magazinele bonprix Fashion store.

Un concept câştigător ce plasează bonprix în topul celor mai bune shop-uri online din Germania (sursa: “E-Commerce Markt, Deutschland 2015“, de la EHI Retail Institute/ Statista). Avem succes şi pe plan internaţional, operând în 29 de ţări din Europa precum și America de Nord şi America de Sud. bonprix reprezintă una dintre cele mai profitabile companii din Otto Group. Succes pe care îl datorăm celor în jur de 4000 de angajați din întreaga lume și tuturor clienților noștri mulțumiți.

Spune-mi mai mult...

Faceți click pe întrebările la care căutaţi răspuns, pentru a afla mai multe despre marca şi moda noastră, despre Model de business practicat şi oamenii ce susţin bonprix.

Ce face bonprix unic?Modă și marcă
Care este reţeta succesului?Model de business
Cine lucrează la bonprix?Oamenii
în sus