Digitalizare

Prezentaţi cea mai nouă modă. Deţineţi şi cea mai nouă tehnologie?

Da şi ne mândrim cu acest fapt. Folosim tehnologii inovatoare pentru o experienţă de neuitat între shop-urile noastre online şi app.

Fie că vorbim de o bluză, un pulover sau o rochie colorată de vară, o piesă vestimentară nouă cumpărată reprezintă ceva special. Un cadou pentru sine. Deci scopul nostru este să invităm clientul la o experienţă de shopping de neuitat. Shop-ul online şi aplicaţiile bonprix nu doar afişează noile tendinţe, ci le şi prezintă cu ultimele tehnologii. Astfel procesul de cumpărare aduce mai multă satisfacţie. Clienţii noştri pot comanda de acasă sau în deplasare cu propriul smartphone. Folosim inovaţia tehnică pentru a ne asigura că fiecare client are tot ceea ce este necesar pentru a găsi articolul dorit. Produsele noastre pot fi văzute din unghiuri diferite şi în plus oferim sfaturi şi explicaţii utile. Informaţii concrete despre mărime şi formă, precum cele oferite în ghidul de sutiene.

Ne angajăm într-un dialog activ cu clienţii - pe platformele social media; în plus, folosim forme noi de marketing digital pentru a le oferi vizualizarea articolelor de modă dorite. La bonprix, shopping-ul online este la fel de satisfăcător precum moda în sine.

în sus