Moda noastră

Cum arată moda voastră?

La fel de diversă ca şi clientele noastre: de la rochie de seară până la pantofi sport, pentru fiecare dispoziţie sau moment al zilei se găseşte ceva.

În bonprix urmărim cele mai recente tendințe și le transforme într-o modă inspiră și stiluri potrivite pentru viața de zi cu zi. De la rochii de petrecere la un stil liber în blugi și terminând cu pijamale de flanel - la noi găsești moda pentru fiecare stare de spirit și moment din viața Ta. În procesul de producție a articolelor noastre sunt cruciale pentru noi înalta calitate, dezvoltarea durabilă și simțul responsabilității față de om.

Responsabilitatea noastră

La noi vă puteţi face cumpărăturile cu siguranţa preţului bun şi a corectitudinii etice. Garantăm o producţie agricolă responsabilă de bumbac. Şi pentru că la crearea colecţiilor bonprix nu avem în vedere doar ocaziile din viață, dar şi fiecare tip de siluetă, vă oferim articole vestimentare cu măsuri de la mărimea 32 până la mărimea 58.

Gama noastră de produse este divizată în 5 mărci, fiecare reprezentând un stil diferit. În realitate, majoritatea clientelor noastre își aleg haine din gama de produse ale celor cinci mărci, deoarece pot găsi întotdeauna ceva ce se potrivește cu un anumit moment sau ocazie din viață.

"bpc este moda basic, ce oferă un sentiment de lejeritate şi un stil simplu casual pentru fiecare zi. Confortabilă şi uşor de combinat."

Simone, Product Management bpc collection

"bpc selection: pentru un stil elegant ladylike, materiale fine şi look-uri feminine. Această colecţie este perfectă pentru femeia clasică modernă."

Julia-Christine, Product Management bpc Selection

"Bodyflirt propune look-uri feminine şi moderne, perfecte pentru femeia încrezătoare în propriile puteri, căreia nu îi este teamă să se arate."

Michael, Product Management Bodyflirt

"Rainbow aduce ultimele tendinţe şi propune combinaţii atractive pentru un look cu stil."

Carolin, Product Management Rainbow

"John Baner este marca pentru cei ce iubesc jeans-ul, în toate formele lui. Pentru un look denim disponibil în culori şi forme variate."

Eric, Product Management John Baner

în sus