Oamenii

Cine sunt oamenii din spatele bonprix?

La noi lucrează efectiv şi cu plăcere 3000 de oameni din toată lumea.

Cel mai important factor în succesul nostru îl reprezintă angajaţii. Ideile şi cunoştinţele lor, aportul creativ şi dedicarea au creat ceea ce suntem astăzi. Lucrăm cu ierarhie orizontală, optăm pentru căile scurte de comunicare şi încurajăm independenţa şi iniţiativa. Credem în munca de echipă, chiar şi atunci când membrii echipei sunt de pe diferite continente. Şi avem cu toţii un scop comun: să ne satisfacem clientele din lumea întreagă, oferindu-le cea mai bună modă. Învăţăm cu toţii din experienţele trăite şi sărbătorim împreună reuşitele. Pe scurt: bonprix – it’s us! (bonprix – suntem noi!)

Ce părere are Comitetul executiv despre ceea ce înseamnă a lucra pentru bonprix?

Echipa bonprix de management executiv a fost reconfigurată în anul 2016. Dr. Marcus Ackermann va rămâne în poziţia CEO de conducere până la sfârşitul anului, înainte de a prelua un nou rol şi anume, acela de Membru al Comitetului Executiv al Otto Group, Multichannel Distance Selling – începând cu 1 ianuarie 2017.

Directorilor executivi Rien Jansen şi Dr. Kai Heck li se vor alătura alţi doi membri manageri. Markus Fuchshofen pe poziţie din 1 iulie 2016 şi Dr. Richard Gottwald ce s-a alăturat echipei în luna octombrie.

„Cultura organizaţională bonprix este foarte specială. In compania noastră ne bazăm pe munca în echipă, dar apreciem şi iniţiativă şi aportul creativ individual. Greşeli pot apărea, dar învăţăm din ele şi suntem mândri de ceea ce am realizat până acum. Mă bucur că şi din poziţia actuală am şansa să rămân în contact cu această firmă ambiţioasă.”

Dr. Marcus Ackermann, Director General al bonprix şi din 1.01.2017 membru al Comitetului Executiv al Otto Group, Multichannel Distance Selling.

"Moda este una dintre cele mai frumoase lucruri pe lume. Şi aici la bonprix noi creăm modă în care fiecare femeie poate arăta bine, independent de vârstă sau mărimi. În fiecare lună lansăm colecţii noi pentru clientele din toată lumea. Personal, mă bucur pentru faptul că reuşim să demonstrăm că moda accesibilă poate fi de calitate şi de durată în timp."

Rien Jansen, Director Executiv, Achiziţii & Marketing

"Lucrăm pentru a oferi clientelor noastre servicii de calitate şi experienţe fashion ce le inspiră în propriul stil, indiferent că sunt acasă sau în deplasare când comandă. Privesc cu convingere spre echipele noastre ce se concentrează pe perfecţionarea shop-urilor noastre web. Folosind cele mai noi tehnologii, păstrăm modelul nostru de business actual. La fel ca şi moda pe care o promovăm."

Dr. Kai Heck, Managing Director Finanţe, IT şi Servicii

"Povestea noastră de succes a început cu doar 10 angajaţi şi un catalog de 32 de pagini. Astăzi suntem o companie e-commerce internaţională de modă. A fost o aventură de neuitat şi mă bucur să pot contribui mai departe, împreună cu colegii mei - la modelarea viitorului bonprix."

Markus Fuchshofen, Director Executiv Management E-Commerce, Sales, Branding & Advertising

"În viaţa profesională nimic nu este mai motivant decât lucrul în echipă şi sărbătorirea victoriilor împreună. O altă calitate puternică la bonprix este aceea de a şti cum trebuie tratate “eşecurile” inevitabile. Învăţăm din greşelile noastre şi investim toată energia pentru a contribui la succesul viitor."

Dr. Richard Gottwald, Director Sales Management (international), E-Commerce Customer Process & Information Management, HR and Corporate Communications

în sus