Ce este nou în bonprix?

Spune-mi

Bine ați venit pe pagina pentru presă bonprix

Am creat-o pentru a vă ajuta la găsirea materialelor de presa despre marca noastră. Aici veți găsi comunicate de presă actuale referitoare la activitatea noastră și o colecție de fotografii și materiale grafice care pot fi descărcate.

Pentru descărcare

Descarcă logo-ul bonprix

Descarcă

19.08.2019

În carouri!

Când vara caniculară se apropie de sfârșit, este timpul să-ți pregătești garderoba pentru debutul aurei de toamnă. Fasoane acoperite, denim și modele atemporale, care înlocuiesc perfect moda de vacanță plină de culori și accesorii fanteziste. Sezonul de tranziţie trebuie întâmpinat cu printuri noi. Să descoperim cea mai nouă colecție bonprix cu model în carouri!

Mai mult

02.08.2019

Vacanţă în stil italian!

Italia - una dintre destinaţiile preferate în timpul verii, este un incontestabil leagăn al culturii europene, dar și locul pe care îl vizităm datorită bucatelor fantastice și atmosferei unice. Adorăm Italia pentru cinematografia, arta și ... moda uimitoare! Chiara Ferragni sau Monica Belluci? Sau poate stilul retro al Sofiei Loren? Indiferent de cine te inspiră, poţi profita de multitudinea de ținute emblematice ale modei din Italia, în noua colecţie a mărcii bonprix.

Mai mult

25.07.2019

Anii '90 – Cei mai dulci!

Imaginează-ți că ai posibilitatea să călătoreşti în timp... Ce decadă vei alege? Alegerea este evidentă. Anii '90! Această perioadă de înflorire intensă în popcultură este, de asemenea, o perioadă extraordinară în lumea modei. Transferă-te în deceniul colorat cu cea mai recentă colecţie a mărcii bonprix!

Mai mult

18.07.2019

Modă inspirată de călătorii

Micul arhipelag din Grecia ascunde un loc de basm. Santorini - această insulă magică nu trebuie prezentată nimănui. Plină de străduțe pitorești, cu clădiri albe caracteristice și acoperişuri albastre la umbra Mării Egee azurii... Puteți găsi, de asemenea, nuanțe caracteristice pentru Santorini în cea mai recentă colecție a mărcii bonprix.

Mai mult

03.07.2019

Îndrăgostește-te de volănașe!

Indiferent dacă le asociezi cu garderoba regală de-a lungul timpului sau cu costumele tradiţionale ale dansatorilor spanioli, un lucru este sigur: volănașele te pot impresiona și se regăsesc din nou în tendinţele verii. Fiind romantice, adaugă lejeritate și vor face minuni cu silueta ta, făcându-te să te simți ultra feminină. Vezi cum a interpretat volanele marca bonprix în cea mai nouă colecţie a sa.

Mai mult

27.06.2019

Plimbare pe plajă…

Nisip sub picioare, aer proaspăt și briză delicată... Litoralul ne impresionează în orice anotimp al anului. Indiferent, dacă ne plimbăm dimineața sau seara, atmosfera romantică a mării nu se lasă uitată. În cea mai recentă colecție a mărcii bonprix, vei găsi numeroase propuneri la modă, pentru o plimbare pe plajă.

Mai mult

21.06.2019

Simte-te ca un model la plajă!

Valiza este aranjată și gata de călătorie? Da, aceasta este o perioadă minunată. Odihna la mare este cu siguranţă, unul dintre momentele cele mai incitante ale anului. Dacă au mai rămas câteva zile până la plecare și încă nu eşti sigură ce costum de plajă să alegi, marca Bonprix are ceva pentru tine. Descoperă colecția lor de costume modelatoare pentru acest sezon!

Mai mult

07.06.2019

Nu te lăsa învinsă de caniculă!

Alegerea ținutei zilnice, în sezonul de vară, este o adevărată provocare. O modalitate de a învinge temperaturile înalte? Selecția abilă a țesăturilor din care sunt confecționate hainele noastre. Pentru această perioadă fierbinte, marca bonprix oferă o colecție de îmbrăcăminte din vâscoză, bumbac sau in.

Mai mult

06.06.2019

Modelul „Exotic” atractiv

Imprimeurile florale sunt unul dintre cele mai interesante motive care pot fi observate în tendinţele de primăvară și vară. Florile sunt asociate cel mai des cu stilul romantic. Însă, în cea mai recentă colecție de rochii Bonprix, acestea revin la atmosfera din sud, plină de culori fascinante.

Mai mult

31.05.2019

Ghid de nuntă – rochii!

Odată cu venirea primăverii se apropie sezonul nunților. Căutarea unei ținute perfecte pentru această ocazie este adesea asociată cu ore lungi petrecute în magazine. Vom reuşi oare să evităm acest lucru? Vizitând magazinul online bonprix, veţi economisi ore întregi petrecute la cozile de la cabina de probă sau casa de marcat și veți face cumpărăturile în linişte, în confortul propriei case.

Mai mult

Ai întrebări?

Contactează-ne!

Kontakt
în sus