Ce este nou în bonprix?

Spune-mi

Bine ați venit pe pagina pentru presă bonprix

Am creat-o pentru a vă ajuta la găsirea materialelor de presa despre marca noastră. Aici veți găsi comunicate de presă actuale referitoare la activitatea noastră și o colecție de fotografii și materiale grafice care pot fi descărcate.

Pentru descărcare

Descarcă logo-ul bonprix

Descarcă

26.03.2020

Rămâi acasă și ai grijă de tine!

Nu există excepții, siguranța noastră este o prioritate. Și când te gândești că, cu câteva săptămâni în urmă aşteptam cu nerăbdare canapeaua, gândindu-ne: „ah, ce frumos ar fi să rămân acasă măcar câteva zile”. Când te confrunți cu realitatea actuală, gândești doar: „sper să pot rezista” pentru că, deși câteva zile acasă mi s-au părut un vis, acum este un test de responsabilitate, creativitate și organizare a timpului. Marca bonprix îți sugerează cum să-ți organizezi timpul în această perioadă dificilă și cum să-ți îndulcești viața de zi cu zi.

Mai mult

19.03.2020

Munca la domiciliu

Home office - este o nouă realitate pentru majoritatea dintre noi. Este timpul în care ne tragem sufletul și ne organizăm munca din nou. În această perioadă cea mai importantă este însă, sănătatea noastră, de aceea, merită să avem grijă de confort și condiţii liniştite de muncă în „biroul de la domiciliu”.

Mai mult

12.03.2020

Fii pariziană!

Stilizările franceze sunt una dintre cele mai căutate inspirații vestimentare de pe platforma Pinterest, iar hashtag-ul #parisianstyle are peste 1,5 milioane de postări pe Instagram. De unde provine această fascinație? Această eleganţă neforțată, modul nonșalant de purtare a hainelor atemporale, a trecut fără îndoială în canonul modei mondiale. Cea mai recentă colecție a mărcii bonprix ne convinge că nu avem nevoie de un buget imens pentru a ne simți Pariziene.

Mai mult

05.03.2020

La plimbare cu câinele

Zilele devin mai lungi, iar vremea ne încurajează să ieșim la aer liber. Chiar dacă nu simți până la urmă acest lucru, este timpul pentru motivaţie! Sau poate există ceva sau mai degrabă cineva care te va încuraja efectiv să ieși din casă? Dacă ești stăpâna fericită a unui animal de companie, cu siguranță vei aprecia primele plimbări de primăvară! Îndrăgește plimbările cu cea mai nouă colecție a mărcii bonprix.

Mai mult

27.02.2020

TREND ALERT: Piele

Atemporal și energizant. Hainele, încălțămintea și accesoriile din piele sunt întotdeauna o alegere bună. Imitația pielii de șarpe sau poate de crocodil? Sau poate într-un stil rock veritabil? Descoperă cea mai recentă colecţie bonprix, în care vei găsi un număr mare de haine și accesorii din piele.

Mai mult

20.02.2020

Să alergăm!

Cum zice o zicală veche: "O minte sănătoasă într-un corp sănătos!" Merită să urmați această zicală și în loc să asociați activitatea fizică cu o necesitate sau cu o datorie neplăcută, să o tratați ca pe o modalitate de a avea o stare de spirit perfectă, care să aibă ca efect secundar o figură atractivă și sănătoasă.

Mai mult

12.02.2020

AU NATUREL!

Bejul - în pofida indiferenței sale, are ceva extrem de fermecător în el. În ciuda neutralității sale, are atât de multe nuanțe: nisip, cafea, cremă, rece, cald. Este o bază excelentă pentru orice stilizare și arată extrem de elegant în ediția total look. Îndrăgostește-te în garderoba bej împreună cu cea mai recentă colecţie a mărcii bonprix!

Mai mult

06.02.2020

Trend Alert: Genți XXL!

Poșeta este cea mai bună prietenă din dulapul fiecărei femei. Trebuie să fie nu numai stilată și trendy, dar și practică în versiunea pentru fiecare zi. În acest an alegem cu bucurie cele mai mari modele, în care vor încăpea toate lucrurile necesare. Cel mai apropiat sezon le va aparţine!

Mai mult

31.01.2020

În straturi!

O modalitate de a ne îmbrăca călduros, dar în acelaşi timp la modă în timpul iernii? Mizează pe mai multe straturi, culori și printuri la modă. Când afară temperatura coboară aproape de zero grade, merită să faci o inspecţie în garderobă... împreună cu bonprix.ro!

Mai mult

08.01.2020

În stil sportiv cu bonprix!

Anul nou, o nouă eu! Sună ca un slogan învechit, a cărui cuvinte nu le mai luăm în serios? De ce nu? Dacă intrarea într-un nou deceniu trebuie să fie un motiv pentru schimbări pozitive în viața noastră, să rămânem la aceste sloganuri. Și marca bonprix ne va susține și ne va încuraja cu siguranță, să facem mișcare și activități sportive cu ultima sa colecție!

Mai mult

Ai întrebări?

Contactează-ne!

Kontakt
în sus