Ce este nou în bonprix?

Spune-mi

Bine ați venit pe pagina pentru presă bonprix

Am creat-o pentru a vă ajuta la găsirea materialelor de presa despre marca noastră. Aici veți găsi comunicate de presă actuale referitoare la activitatea noastră și o colecție de fotografii și materiale grafice care pot fi descărcate.

Pentru descărcare

Descarcă logo-ul bonprix

Descarcă

09.10.2020

Sport toamna? Desigur!

Atmosfera lunii octombrie ne încurajează să ne petrecem serile acasă sub pătura noastră preferată cu o ceașcă de ceai aromat. În ciuda aurei favorabile, nu te lăsa învinsă sută la sută de leneveală! Deși, vremea de afară nu este încurajatoare, activitățile în aer liber sunt încă foarte binevenite, iar marca bonprix le încurajează să nu renunți la ele.

Mai mult

02.10.2020

Cum purtăm o bluză albă

Bluza albă - cum să nu o adorăm? Faptul că în garderoba fiecărei femei – business woman și mamă ocupată - ar trebui să se găsească anume ea, ne amintește marca bonprix.

Mai mult

25.09.2020

Weekend în sânul naturii

Zilele reci se lasă tot mai des resimțite. E timpul să ascundem rochiile de vară. Raze de soare plăcute de toamnă, un pulover cald și un termos cu ceai aromat - este rețeta pentru un weekend perfect. O excursie rapidă în pădure sau două zile petrecute într-o cabană în afara orașului - indiferent de opțiunea pe care o alegi, chiar și cel mai scurt timp petrecut în natură îți îmbunătățește starea de spirit. Iar marca bonprix te inspiră și te încurajează!

Mai mult

18.09.2020

Trecerea în revistă a paltoanelor de la bonprix!

Zilele reci se lasă tot mai des resimțite. Este timpul să ascunzi rochiile și pantalonii scurți de vară și să scoți îmbrăcămintea mai groasă. Ne va lipsi, fără îndoială, vara, dar pe de altă parte... cu o doză de emoție vom crea stilizări noi și interesante care nu numai că ne vor ține cald în zilele răcoroase de toamnă, dar vor adăuga stil și fler urban. Iată cea mai recentă trecere în revistă a paltoanelor de la bonprix!

Mai mult

04.09.2020

Trecerea în revistă a sacourilor cu bonprix.ro

Sacoul - alături de cămașa albă, rochia mini neagră, blugi și pantofii pe toc clasici - sunt un element obligatoriu al garderobei fiecărei femei. Marca bonprix în cea mai recentă colecție prezintă diverse modele de sacouri - inclusiv clasice și inspirate din moda de acum câțiva ani.

Mai mult

28.08.2020

Rochie maxi în trei variante

O singură rochie și trei stilizări diferite pentru ocazii absolut diferite? Astfel de haine ne plac cel mai mult! Fără îndoială, cele mai bune investiții vestimentare sunt lucrurile universale care oferă multe posibilități de stilizare. Acest grup de haine include rochii maxi, adorate de trendsettere, dar și de femeile ocupate care doresc să arate elegant și, în același timp, să se simtă 100% în largul lor. Iată cum creăm stilizări cu haine de la bonprix!

Mai mult

21.08.2020

Focalizare pe denim

Cea mai recentă colecție bonprix.ro este o imagine de ansamblu a celor mai interesante modele de blugi... și nu numai! Marca vrea să ne convingă, că merită să avem cel puțin o pereche de blugi clasici bine ajustați în garderobă și, de asemenea, ne încurajează să experimentăm cu această țesătură legendară.

Mai mult

14.08.2020

Trening acasă? Sau poate în grădină?

Revenirea în formă după vacanță poate părea mai grea decât de obicei. La urma urmei, tentațiile de vară câștigă adesea în meniul de vacanță. Atunci când începem activitățile fizice și respectăm regimuri alimentare sănătoase, urmăm aceeași filozofie, care ține cont de binele nostru și de armonia schimbărilor. Marca bonprix din ultima sa colecție încurajează mișcarea, care aduce bucurie și nu este o datorie neplăcută, ci o modalitate de a obține o energie bună.

Mai mult

07.08.2020

La sfârșitul verii... Pregătește-te de începutul toamnei!

Toamna care se apropie cu pași rapizi, pare a fi foarte interesantă în acest an. Fiecare sezon de toamnă este un moment special pentru fashioniste, dar 2020 va aduce o mulțime de tendințe noi, experimente vestimentare și stilizări originale. Marca bonprix vă sugerează la ce să atrageți atenția în sezonul viitor.

Mai mult

31.07.2020

Capsule wardrobe – cum să compunem o garderobă care să fie stilată și practică?

În ultima vreme se vorbește mult de completarea unei garderobe capsulă. Ce este aceasta? Este o selecție de maxim 15-20 de haine care se potrivesc indiferent de configurație, ocazie sau anotimpul anului. Marca bonprix vă încurajează să creați în mod activ garderoba capsulă. Datorită acestui fapt, în loc să ne confruntăm cu dilema matinală „ce să pun pe mine?”, vom petrece o dimineață frumoasă sorbind cafeaua și savurând momentele libere.

Mai mult

Ai întrebări?

Contactează-ne!

Kontakt
în sus