Ce este nou în bonprix?

Spune-mi

Bine ați venit pe pagina pentru presă bonprix

Am creat-o pentru a vă ajuta la găsirea materialelor de presa despre marca noastră. Aici veți găsi comunicate de presă actuale referitoare la activitatea noastră și o colecție de fotografii și materiale grafice care pot fi descărcate.

Pentru descărcare

Descarcă logo-ul bonprix

Descarcă

31.05.2019

Ghid de nuntă – rochii!

Odată cu venirea primăverii se apropie sezonul nunților. Căutarea unei ținute perfecte pentru această ocazie este adesea asociată cu ore lungi petrecute în magazine. Vom reuşi oare să evităm acest lucru? Vizitând magazinul online bonprix, veţi economisi ore întregi petrecute la cozile de la cabina de probă sau casa de marcat și veți face cumpărăturile în linişte, în confortul propriei case.

Mai mult

22.05.2019

Să înceapă festivalurile!

Sunt multe motive pentru care adorăm festivalurile, deoarece în sezonul cel mai bogat în şlagăre, alegem ceea ce nu avem curajul să purtăm în fiecare zi. Pur și simplu dăm frâu creativității noastre. Unul dintre stilurile preferate de fanele festivalurilor este cel boho. Numeroase haine din acest stil se regăsesc în cea mai recentă colecție a mărcii Bonprix.

Mai mult

15.05.2019

Uşor şi natural? Doar în pânză de in.

O gură de aer proaspăt. Orizont infinit. Un moment de răgaz pe plaja scăldată în soarele blând. Este posibil oare să fii și mai aproape de natură? Atmosferă scandinavă de litoral, țesături ușoare, design minimalist și culori estompate - sunt principalele inspirații care au motivat creatorii de modă a celei mai recente colecții marca Bonprix. Să mergem pe plajă!

Mai mult

09.05.2019

Decizii mici, importanţă mare

Stilul de viaţă ecologic, nu este cu siguranţă, o invenţie temporară. E mai mult decât o tendință. Este o mișcare globală pentru un viitor mai bun. Atragem atenția mai îndeaproape la ceea ce mâncăm, separăm gunoiul, cumpărăm sticle reutilizabile și înlocuim mașina cu o bicicletă. Conştientizarea faptului că planeta pe care trăim este o entitate, afectează tot mai multe aspecte ale vieţii noastre. La fel și moda.

Mai mult

23.04.2019

La mare? Tendință fierbinte pentru vară

Primăvara a tras la mal de-a binelea. E timpul să ieșim în larg și să ne inspirăm din stilul marinăresc! Nimic nu va fi mai potrivit în acest sezon decât dungile, albul, roșul și bleumarinul. Marca Bonprix știe bine acest lucru, oferind o gamă variată de îmbrăcăminte și accesorii în acest stil.

Mai mult

11.04.2019

BASIC – baza garderobei Tale

Chiar dacă în dulap avem zeci de haine expresive, uneori, nimic nu va substitui îmbrăcămintea simplă, de tip basic. Această îmbrăcăminte este o bază pentru ţinute sau o soluție sigură dacă nu ai idee sau timp cu ce să te îmbraci...

Mai mult

03.04.2019

La piscină pentru o bună dispoziţie!

Se pare că, nimic nu acționează mai bine asupra corpului decât înotul regulat. Piscina are un efect deosebit asupra condiției fizice, iar vizitele periodice la piscină vă vor garanta o siluetă suplă. Costumul de baie este un element necesar - nu trebuie să fie deloc plictisitor!

Mai mult

27.03.2019

Din grădina botanică direct în dulap - flori de la bonprix.ro

În filmul "Diavolul se îmbracă de la Prada", Miranda Priestley nu a fost impresionată de motivele florale pentru primăvară. Dar noi suntem! În acest sezon, florile apar literalmente pe orice, iar la bonprix.ro poți găsi o varietate de modele care vor face ca primăvara să fie și mai colorată!

Mai mult

20.03.2019

Rochia de mireasă? Nu trebuie să dai o avere pe ea!

Alegerea rochiei de mireasă este unul din momentele cele mai importante în timpul pregătirilor pentru acest eveniment unic. De mai multe sezoane, în industria nunților predomină tendința pentru nunțile în stil slow. Ce înseamnă asta? În primul rând se concentrează pe trăiri, nu pe resurse. Nu contează cât va costa nunta, contează ce experiențe vei trăi. Fără stres, confortabil, dar în acelaşi timp fenomenal.

Mai mult

08.03.2019

Întotdeauna DA pentru denim!

Inițial, trebuia să fie folosit ca material rezistent pentru muncitorii americani. Astăzi, îl adoră designerii și bloggerițele din întreaga lume. Nu putea lipsi nici din colecţia de primăvară a mărcii bonprix.ro.

Mai mult

Ai întrebări?

Contactează-ne!

Kontakt
în sus