Ce este nou în bonprix?

Spune-mi

Bine ați venit pe pagina pentru presă bonprix

Am creat-o pentru a vă ajuta la găsirea materialelor de presa despre marca noastră. Aici veți găsi comunicate de presă actuale referitoare la activitatea noastră și o colecție de fotografii și materiale grafice care pot fi descărcate.

Pentru descărcare

Descarcă logo-ul bonprix

Descarcă

07.05.2021

Ziua Mamei cu bonprix.ro – propuneri pentru mamele actuale și viitoare.

26 mai este o zi specială, pe care femeile minunate o sărbătoresc. Mame, prietene, supereroine. Pentru marca bonprix, Ziua Mamei și Ziua Femeii durează tot anul! Compania a pregătit mai multe propuneri pentru această ocazie unică. Pentru mamele actuale și viitoare. Și pur și simplu - pentru fiecare dintre noi.

Mai mult

30.04.2021

Icoanele stilului: anii 70.

Anii 1970 au intrat în istorie ca perioada în care noile stiluri prindeau contur – nu numai în modă. A apărut o independență mai mare, se miza pe individualism și libertate. Un element important care definea îmbrăcămintea a fost, de asemenea, ... muzica! Ea a reunit diferite subculturi, iar membrii unor trupe muzicale au stabilit tendințe în materie de machiaj, coafuri și, în cele din urmă – de îmbrăcăminte. Să facem împreună cu bonprix o călătorie în lumea modei din anii 70!

Mai mult

23.04.2021

Sweet like... candy – adică cele mai dulci haine în culori pastelate

Culorile frumoase și delicate de câteva luni sunt cele mai populare pe Instagram, ceea ce nu poate însemna decât un singur lucru - sezonul culorilor pastelate este în plină desfășurare! Dacă nu ai încă aceste nuanțe feminine în garderoba ta, acum este cel mai bun moment să faci rost de ele. Pe bonprix.ro vei găsi stilizări gata în cele mai la modă culori. Vezi propunerile noastre!

Mai mult

16.04.2021

Modă sustenabilă cu bonprix.

Subiectul modei sustenabile este bine cunoscut mărcii bonprix. De mai mulți ani, aceasta se implică în activități în beneficiul producției ecologice și al cooperării loiale, atât în țările în care sunt fabricate produsele, cât și în întreaga companie. Află ce este bumbacul organic și ce alte fibre ecologice utilizează bonprix.

Mai mult

09.04.2021

Prezentare generală a celor mai la modă geci și pardesiuri de primăvară

A venit primăvara! Până una-alta cea calendaristică. Pentru o încălzire reală, trebuie să mai așteptăm puțin. Cu toate acestea, perioada de tranziție este cel mai bun moment pentru a ne completa garderoba de primăvară. Începeți cu ceea ce este necesar - o geacă stilată sau un pardesiu la modă. Veți găsi cele mai fierbinți propuneri pe bonprix.ro

Mai mult

26.03.2021

Icoanele stilului Boho - inspiră-te cu bonprix!

Boho este una dintre tendințele preferate ale fashionistelor din întreaga lume care revine în fiecare sezon de primăvară/vară. Totuși, acest stil nu însemnă doar rochii înflorate aerisite și pantaloni largi evazați. Este în primul rând un manifest de libertate și creativitate. Acesta este un sfat despre cum să te îmbraci pentru a te simți la modă, încrezător și pur și simplu în largul tău. În această privință, marca bonprix îți vine în ajutor, deoarece știe perfect ce va fi cel mai tare must- have în următoarele sezoane.

Mai mult

19.03.2021

Flori, dungi sau buline? - cele mai la modă modele ale primăverii

O modalitate simplă de a ne diversifica garderoba? Printuri! În sezonul apropiat mizează pe flori, dungi și buline. Poţi alege modelul tău preferat sau le poţi purta alternativ. Împreună cu marca bonprix găsește unul în care te vei simți cel mai bine.

Mai mult

12.03.2021

Înverzește-ți garderoba de primăvară împreună cu bonprix!

Verdele este, fără îndoială, culoarea care anunță primăvara. Natura a fost întotdeauna o sursă de inspirație pentru mulți artiști - de această dată lasă să fie o motivație pentru tine să introduci câteva culori în garderoba ta odată cu sezonul care vine. Începe cu culoarea speranței!

Mai mult

05.03.2021

Denim Love – stilizări cu blugi în rolul principal

Blugii sunt un material care aparține cu siguranță grupului celor atemporale. Purtați de zeci de ani, evoluează dinamic, iar modalitățile de combinare a acestora în stilizări sunt nesfârșite. Se potrivesc practic cu orice și fiecare ocazie. Marca bonprix știe foarte bine acest lucru, deoarece a pregătit un număr mare de propuneri elegante dedicate amatorilor acestei țesături albastre.

Mai mult

26.02.2021

Stilizări inspirate de stilul clasic al anilor 80

Moda anilor 80 este un exemplu excelent de varietate și curaj în combinarea stilurilor. Atunci au fost modelate tendințele în materie de machiaj, coafuri, muzică și în cele din urmă haine. Această estetică unică a avut un impact imens asupra a tot ceea ce purtăm astăzi. Strălucire, energie și originalitate extraordinară – bine ați venit în anii 80 colorați!

Mai mult

Ai întrebări?

Contactează-ne!

Kontakt
în sus