Ce este nou în bonprix?

Spune-mi

Bine ați venit pe pagina pentru presă bonprix

Am creat-o pentru a vă ajuta la găsirea materialelor de presa despre marca noastră. Aici veți găsi comunicate de presă actuale referitoare la activitatea noastră și o colecție de fotografii și materiale grafice care pot fi descărcate.

Pentru descărcare

Descarcă logo-ul bonprix

Descarcă

18.06.2020

Minimalism de vară

Când vin zilele călduroase, punem puloverele de lână pe raftul superior din garderobă, iar în locul lor punem stofe ușoare și aerisite. În acest sezon, din garderoba fiecărei minimaliste nu trebuie să lipsească câteva elemente de bază, datorită cărora vei putea crea stilizări ascetice în spiritul principiului „mai puțin înseamnă mai mult”. Descoperă cea mai recentă colecție a mărcii bonprix și îndrăgește minimalismul!

Mai mult

11.06.2020

Pe malul mării sau lacului? Prezentare generală a costumelor bonprix.

Cauți o idee pentru vacanța din acest an? Locurile frumoase sunt mai aproape decât crezi! Alege anul acesta lacurile poloneze fermecătoare sau plajele nisipoase. Când îți faci valiza nu uita de elementul obligatoriu al garderobei de vacanță. Îți prezentăm o imagine de ansamblu a costumelor bonprix care merită să le ei cu tine.

Mai mult

04.06.2020

Zoom pe print!

În cea mai recentă colecție bonprix, ne concentrăm pe printuri originale, expresive. Vezi ce modele predomină în acest sezon și care sunt cele mai potrivite pentru garderoba Ta.

Mai mult

28.05.2020

O imagine de ansamblu a rochiilor romantice de la bonprix

Visul de a petrece afară serile lungi de vară și diminețile calde și plăcute, devin în sfârșit realitate. Începem sezonul de primăvară-vară și, odată cu el, momentul perfect pentru rochii romantice, de vară. Nu vor fi necesare articole suplimentare. Pentru o plimbare de dimineaţă la serviciu sau o relaxare de după-amiază, tot ce îți trebuie, este o rochie ușoară și aerisită. Iată o imagine de ansamblu a modelelor de top de la bonprix.

Mai mult

21.05.2020

Picnic în parc!

O modalitate perfectă de a petrece timpul în sânul naturii? Picnic! Cheamă un grup de prieteni, găseşte o poiană liniştită în pădure sau într-un parc din apropiere și bucură-te de odihna în aer liber. Nu uita de o gustare! Marca bonprix în cea mai recentă colecţie încurajează pe toată lumea să petreacă activ timpul liber și să se bucure de momentele petrecute împreună. Vă prezentăm stilizările perfecte pentru după-amiezile petrecute în sânul naturii.

Mai mult

14.05.2020

Romantic... la balcon!

Serile de vară din acest an sunt diferite decât de obicei. Mult mai des le petrecem acasă în compania celor dragi. Cum să creăm o atmosferă unică și să petrecem minunat timpul împreună? Nimic mai simplu! Pur și simplu amenajează balconul sau terasa - aprinde lumânări, decorează cu accesorii care creează o atmosferă specială, servește bucate delicioase și ... et voilá! Nu uita să laşi de o parte costumul de trening în aceste clipe și să îmbraci o rochie de seară. Marca bonprix în cea mai recentă colecție, vă încurajează să adăugaţi clipelor obişnuite puţină magie.

Mai mult

07.05.2020

Hanoracul

Hanoracul - cel mai bun prieten al fiecărei femei. Acasă te va învălui și înțelege, dar va fi perfect și ca asociere între șicul urban și stilul liber. Hanoracul este în ultima perioadă un hit printre cumpărături, iar marca bonprix nu te va dezamăgi în acest domeniu! Iată cele mai mari hituri în secţiunea „hanorace”.

Mai mult

30.04.2020

Pe covoraș!

Yoga este o modalitate excelentă de relaxare, atingerea calmului interior și descoperii propriului corp. Aflăm despre proprietățile benefice ale yoga, practicând diversele sale forme. Avem din ce alege: yoga dinamică, yoga pentru un spate sănătos, yoga Ashtanga și multe altele. Marca bonprix ne încurajează în cea mai nouă colecție să practicăm această disciplină deosebită

Mai mult

16.04.2020

În liniștea... balconului de acasă!

Vine primăvara! În ciuda vremii frumoase și a aurei încurajatoare pentru plimbări, #stayathome și încercă să profiți la maxim de momentele pozitive petrecute în liniștea casei. Pe lângă curățenie, exerciții pentru menţinerea siluetei, relaxare și meditație, concentrează-te și asupra sănătății tale mintale, acumulând energie pozitivă din momentele de liniște și... primele raze de soare de pe balcon sau terasă.

Mai mult

09.04.2020

BONPRIX DIN DRAGOSTE PENTRU PLANETĂ

Cea mai recentă colecție a mărcii bonprix este în primul rând o încurajare de a trăi în armonie cu natura și respectarea resurselor sale. „Moda sustenabilă” înseamnă utilizarea materiilor prime ecologice și utilizarea materialelor obținute în urma reciclării.

Mai mult

Ai întrebări?

Contactează-ne!

Kontakt
în sus