Ce este nou în bonprix?

Spune-mi

Bine ați venit pe pagina pentru presă bonprix

Am creat-o pentru a vă ajuta la găsirea materialelor de presa despre marca noastră. Aici veți găsi comunicate de presă actuale referitoare la activitatea noastră și o colecție de fotografii și materiale grafice care pot fi descărcate.

Pentru descărcare

Descarcă logo-ul bonprix

Descarcă

23.04.2019

La mare? Tendință fierbinte pentru vară

Primăvara a tras la mal de-a binelea. E timpul să ieșim în larg și să ne inspirăm din stilul marinăresc! Nimic nu va fi mai potrivit în acest sezon decât dungile, albul, roșul și bleumarinul. Marca Bonprix știe bine acest lucru, oferind o gamă variată de îmbrăcăminte și accesorii în acest stil.

Mai mult

11.04.2019

BASIC – baza garderobei Tale

Chiar dacă în dulap avem zeci de haine expresive, uneori, nimic nu va substitui îmbrăcămintea simplă, de tip basic. Această îmbrăcăminte este o bază pentru ţinute sau o soluție sigură dacă nu ai idee sau timp cu ce să te îmbraci...

Mai mult

03.04.2019

La piscină pentru o bună dispoziţie!

Se pare că, nimic nu acționează mai bine asupra corpului decât înotul regulat. Piscina are un efect deosebit asupra condiției fizice, iar vizitele periodice la piscină vă vor garanta o siluetă suplă. Costumul de baie este un element necesar - nu trebuie să fie deloc plictisitor!

Mai mult

27.03.2019

Din grădina botanică direct în dulap - flori de la bonprix.ro

În filmul "Diavolul se îmbracă de la Prada", Miranda Priestley nu a fost impresionată de motivele florale pentru primăvară. Dar noi suntem! În acest sezon, florile apar literalmente pe orice, iar la bonprix.ro poți găsi o varietate de modele care vor face ca primăvara să fie și mai colorată!

Mai mult

20.03.2019

Rochia de mireasă? Nu trebuie să dai o avere pe ea!

Alegerea rochiei de mireasă este unul din momentele cele mai importante în timpul pregătirilor pentru acest eveniment unic. De mai multe sezoane, în industria nunților predomină tendința pentru nunțile în stil slow. Ce înseamnă asta? În primul rând se concentrează pe trăiri, nu pe resurse. Nu contează cât va costa nunta, contează ce experiențe vei trăi. Fără stres, confortabil, dar în acelaşi timp fenomenal.

Mai mult

08.03.2019

Întotdeauna DA pentru denim!

Inițial, trebuia să fie folosit ca material rezistent pentru muncitorii americani. Astăzi, îl adoră designerii și bloggerițele din întreaga lume. Nu putea lipsi nici din colecţia de primăvară a mărcii bonprix.ro.

Mai mult

01.03.2019

Trend Alarm – Neonul revine

În această primăvară, influencerii au pus accent pe culorile fluo, ceea ce înseamnă că vor fi una dintre tendințele din acest sezon. De aceea, merită să facem loc în dulap pentru hainele în culori suculente. Pe pagina bonprix.ro, găsim produse potrivite atât pentru fanele culorilor puternice, cât și pentru cele, care abia încep aventura cu acestea.

Mai mult

21.02.2019

Focus pe trend: pantaloni cu decupaje

Sezonul primăvară-vară 2019 este momentul în care designerii vă încurajează să experimentaţi în materie de modă. O tendinţă distinctivă, care se remarcă pe podiumurile celor mai mari branduri din lume, sunt pantalonii cu o tăietură pe picior.

Mai mult

15.02.2019

Negru pe alb!

Stilul clasic nu trebuie să fie plictisitor. Combinația de alb-negru este perfectă nu numai cu ocazia ieșirilor oficiale, dar și în fiecare zi. Alegând din oferta mărcii bonprix.ro, cu ajutorul acestor două culori minimaliste, vei crea o ţinută universală și, în același timp, modernă.

Mai mult

07.02.2019

Magia Zilei Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților se apropie. 14 februarie este o dată specială în calendar, pe care o rezervăm pentru celebrarea timpului cu persoanele iubite. O cină romantică și o plimbare lungă cu jumătatea noastră, sau poate o ieşire cu prietenele? În oferta bonprix.ro, de Ziua Îndrăgostiților, fiecare femeie va găsi ţinuta preferată pentru această zi specială.

Mai mult

31.01.2019

Îndrăgostește-te de iarnă!

Contrar aparenţelor, iarna nu este atât de rea precum pare! Acesta este singurul anotimp al anului, în timpul căruia putem admira cum puful argintiu cade cu ușurință pe străzi, dând orașului o atmosferă unică. Pe lângă aceasta, iarna este un pretext în plus pentru a merge la schi și a vă bucura de plimbările montane. Este important ca ţinuta noastră să fie călduroasă și să arate grozav!

Mai mult

Ai întrebări?

Contactează-ne!

Kontakt
în sus