Ce este nou în bonprix?

Spune-mi

Bine ați venit pe pagina pentru presă bonprix

Am creat-o pentru a vă ajuta la găsirea materialelor de presa despre marca noastră. Aici veți găsi comunicate de presă actuale referitoare la activitatea noastră și o colecție de fotografii și materiale grafice care pot fi descărcate.

Pentru descărcare

Descarcă logo-ul bonprix

Descarcă

04.11.2019

Atmosferă de sărbători cu bonprix!

Iluminatul stradal, mirosul de turtă dulce care plutește în aer, maratonul cu „Aceasta e dragostea” și Kevin? Toate acestea înseamnă un singur lucru. Sărbătorile de iarnă se apropie! Cea mai nouă colecţie a mărcii bonprix îți va permite să simți atmosfera specială în casa Ta.

Mai mult

22.10.2019

Serile de toamnă...

Cardigane confortabile, hanorace de trening, papuci comozi - în învălmășeala preocupărilor zilnice fiecare dintre noi merită puțină odihnă! Ce ar fi, dacă ne-am opri pentru câteva momente și am petrece seara acasă? Cu cartea preferată, o ceașcă de băutură fierbinte, într-o haină comodă și plăcută? Marca bonprix.ro vă încurajează să faceţi acest lucru, prezentându-vă o colecție care abundă în stofe plăcute, modele largi și confortabile.

Mai mult

04.10.2019

Tweed it!

Timp în carouri? Lasă-l să te inspire. În cea mai recentă colecție bonprix vei găsi articole călduroase, elegante și practice pentru acest sezon capricios. Ce zici de tweed? Aceasta este o ţesătură nemuritoare, cunoscută de multă vreme, care cu siguranţă niciodată nu va ieși din modă.

Mai mult

02.10.2019

Toamnă plină de culori

Nu te lăsa influențată de toamna mohorâtă! Adaugă în garderoba Ta câteva culori clasice pentru acest anotimp, pot fi și culori intense. Nu numai că te vei face remarcată în mulțime, dar vei emana energie și vigoare. Vezi ce propune pentru toamnă marca bonprix!

Mai mult

17.09.2019

Model clasic - îndrăgostește-te de pepit!

Versiunea sa alb-negru este un model clasic Coco Chanel. În această toamnă acesta va fi un hit! Îndrăgostește-te de pepit împreună cu marca bonprix.

Mai mult

05.09.2019

Violet - cea mai fierbinte culoare a toamnei!

La orizont e cel mai excitant anotimp al anului în lumea modei! Vine toamna, iar împreună cu ea, un șir de tendințe interesante. Prinzând ultimele clipe ale verii, împreună cu marca bonprix, vezi neapărat, ce va aduce noul sezon...

Mai mult

26.08.2019

Modă în mărimea XL!

Vrei să te simţi feminină și sigură în tot ce vei îmbrăca? E de înțeles! Nimeni nu înţelege mai bine necesităţile femeilor ca marca bonprix. De multe ori designerii uită să creeze colecţii în mărimi mai mari... Dar frumuseţea nu are limite și nu trebuie să uităm despre acest lucru.

Mai mult

19.08.2019

În carouri!

Când vara caniculară se apropie de sfârșit, este timpul să-ți pregătești garderoba pentru debutul aurei de toamnă. Fasoane(MODELE) acoperite, denim și modele atemporale, care înlocuiesc perfect moda de vacanță, plină de culori și accesorii fanteziste.
Sezonul de tranziţie trebuie întâmpinat cu printuri noi. Să descoperim cea mai nouă colecție Bonprix cu modele în carouri!

Mai mult

02.08.2019

Vacanţă în stil italian!

Italia - una dintre destinaţiile preferate în timpul verii, este un incontestabil leagăn al culturii europene, dar și locul pe care îl vizităm datorită bucatelor fantastice și atmosferei unice. Adorăm Italia pentru cinematografia, arta și ... moda uimitoare! Chiara Ferragni sau Monica Belluci? Sau poate stilul retro al Sofiei Loren? Indiferent de cine te inspiră, poţi profita de multitudinea de ținute emblematice ale modei din Italia, în noua colecţie a mărcii bonprix.

Mai mult

25.07.2019

Anii '90 – Cei mai dulci!

Imaginează-ți că ai posibilitatea să călătoreşti în timp... Ce decadă vei alege? Alegerea este evidentă. Anii '90! Această perioadă de înflorire intensă în popcultură este, de asemenea, o perioadă extraordinară în lumea modei. Transferă-te în deceniul colorat cu cea mai recentă colecţie a mărcii bonprix!

Mai mult

Ai întrebări?

Contactează-ne!

Kontakt
în sus