Ce este nou în bonprix?

Spune-mi

Bine ați venit pe pagina pentru presă bonprix

Am creat-o pentru a vă ajuta la găsirea materialelor de presa despre marca noastră. Aici veți găsi comunicate de presă actuale referitoare la activitatea noastră și o colecție de fotografii și materiale grafice care pot fi descărcate.

Pentru descărcare

Descarcă logo-ul bonprix

Descarcă

02.10.2019

Toamnă plină de culori

Nu te lăsa influențată de toamna mohorâtă! Adaugă în garderoba Ta câteva culori clasice pentru acest anotimp, pot fi și culori intense. Nu numai că te vei face remarcată în mulțime, dar vei emana energie și vigoare. Vezi ce propune pentru toamnă marca bonprix!

Mai mult

17.09.2019

Model clasic - îndrăgostește-te de pepit!

Versiunea sa alb-negru este un model clasic Coco Chanel. În această toamnă acesta va fi un hit! Îndrăgostește-te de pepit împreună cu marca bonprix.

Mai mult

05.09.2019

Violet - cea mai fierbinte culoare a toamnei!

La orizont e cel mai excitant anotimp al anului în lumea modei! Vine toamna, iar împreună cu ea, un șir de tendințe interesante. Prinzând ultimele clipe ale verii, împreună cu marca bonprix, vezi neapărat, ce va aduce noul sezon...

Mai mult

26.08.2019

Modă în mărimea XL!

Vrei să te simţi feminină și sigură în tot ce vei îmbrăca? E de înțeles! Nimeni nu înţelege mai bine necesităţile femeilor ca marca bonprix. De multe ori designerii uită să creeze colecţii în mărimi mai mari... Dar frumuseţea nu are limite și nu trebuie să uităm despre acest lucru.

Mai mult

19.08.2019

În carouri!

Când vara caniculară se apropie de sfârșit, este timpul să-ți pregătești garderoba pentru debutul aurei de toamnă. Fasoane(MODELE) acoperite, denim și modele atemporale, care înlocuiesc perfect moda de vacanță, plină de culori și accesorii fanteziste.
Sezonul de tranziţie trebuie întâmpinat cu printuri noi. Să descoperim cea mai nouă colecție Bonprix cu modele în carouri!

Mai mult

02.08.2019

Vacanţă în stil italian!

Italia - una dintre destinaţiile preferate în timpul verii, este un incontestabil leagăn al culturii europene, dar și locul pe care îl vizităm datorită bucatelor fantastice și atmosferei unice. Adorăm Italia pentru cinematografia, arta și ... moda uimitoare! Chiara Ferragni sau Monica Belluci? Sau poate stilul retro al Sofiei Loren? Indiferent de cine te inspiră, poţi profita de multitudinea de ținute emblematice ale modei din Italia, în noua colecţie a mărcii bonprix.

Mai mult

25.07.2019

Anii '90 – Cei mai dulci!

Imaginează-ți că ai posibilitatea să călătoreşti în timp... Ce decadă vei alege? Alegerea este evidentă. Anii '90! Această perioadă de înflorire intensă în popcultură este, de asemenea, o perioadă extraordinară în lumea modei. Transferă-te în deceniul colorat cu cea mai recentă colecţie a mărcii bonprix!

Mai mult

18.07.2019

Modă inspirată de călătorii

Micul arhipelag din Grecia ascunde un loc de basm. Santorini - această insulă magică nu trebuie prezentată nimănui. Plină de străduțe pitorești, cu clădiri albe caracteristice și acoperişuri albastre la umbra Mării Egee azurii... Puteți găsi, de asemenea, nuanțe caracteristice pentru Santorini în cea mai recentă colecție a mărcii bonprix.

Mai mult

03.07.2019

Îndrăgostește-te de volănașe!

Indiferent dacă le asociezi cu garderoba regală de-a lungul timpului sau cu costumele tradiţionale ale dansatorilor spanioli, un lucru este sigur: volănașele te pot impresiona și se regăsesc din nou în tendinţele verii. Fiind romantice, adaugă lejeritate și vor face minuni cu silueta ta, făcându-te să te simți ultra feminină. Vezi cum a interpretat volanele marca bonprix în cea mai nouă colecţie a sa.

Mai mult

27.06.2019

Plimbare pe plajă…

Nisip sub picioare, aer proaspăt și briză delicată... Litoralul ne impresionează în orice anotimp al anului. Indiferent, dacă ne plimbăm dimineața sau seara, atmosfera romantică a mării nu se lasă uitată. În cea mai recentă colecție a mărcii bonprix, vei găsi numeroase propuneri la modă, pentru o plimbare pe plajă.

Mai mult

Ai întrebări?

Contactează-ne!

Kontakt
în sus