Ce este nou în bonprix?

Spune-mi

Bine ați venit pe pagina pentru presă bonprix

Am creat-o pentru a vă ajuta la găsirea materialelor de presa despre marca noastră. Aici veți găsi comunicate de presă actuale referitoare la activitatea noastră și o colecție de fotografii și materiale grafice care pot fi descărcate.

Pentru descărcare

Descarcă logo-ul bonprix

Descarcă

28.08.2020

Rochie maxi în trei variante

O singură rochie și trei stilizări diferite pentru ocazii absolut diferite? Astfel de haine ne plac cel mai mult! Fără îndoială, cele mai bune investiții vestimentare sunt lucrurile universale care oferă multe posibilități de stilizare. Acest grup de haine include rochii maxi, adorate de trendsettere, dar și de femeile ocupate care doresc să arate elegant și, în același timp, să se simtă 100% în largul lor. Iată cum creăm stilizări cu haine de la bonprix!

Mai mult

21.08.2020

Focalizare pe denim

Cea mai recentă colecție bonprix.ro este o imagine de ansamblu a celor mai interesante modele de blugi... și nu numai! Marca vrea să ne convingă, că merită să avem cel puțin o pereche de blugi clasici bine ajustați în garderobă și, de asemenea, ne încurajează să experimentăm cu această țesătură legendară.

Mai mult

14.08.2020

Trening acasă? Sau poate în grădină?

Revenirea în formă după vacanță poate părea mai grea decât de obicei. La urma urmei, tentațiile de vară câștigă adesea în meniul de vacanță. Atunci când începem activitățile fizice și respectăm regimuri alimentare sănătoase, urmăm aceeași filozofie, care ține cont de binele nostru și de armonia schimbărilor. Marca bonprix din ultima sa colecție încurajează mișcarea, care aduce bucurie și nu este o datorie neplăcută, ci o modalitate de a obține o energie bună.

Mai mult

07.08.2020

La sfârșitul verii... Pregătește-te de începutul toamnei!

Toamna care se apropie cu pași rapizi, pare a fi foarte interesantă în acest an. Fiecare sezon de toamnă este un moment special pentru fashioniste, dar 2020 va aduce o mulțime de tendințe noi, experimente vestimentare și stilizări originale. Marca bonprix vă sugerează la ce să atrageți atenția în sezonul viitor.

Mai mult

31.07.2020

Capsule wardrobe – cum să compunem o garderobă care să fie stilată și practică?

În ultima vreme se vorbește mult de completarea unei garderobe capsulă. Ce este aceasta? Este o selecție de maxim 15-20 de haine care se potrivesc indiferent de configurație, ocazie sau anotimpul anului. Marca bonprix vă încurajează să creați în mod activ garderoba capsulă. Datorită acestui fapt, în loc să ne confruntăm cu dilema matinală „ce să pun pe mine?”, vom petrece o dimineață frumoasă sorbind cafeaua și savurând momentele libere.

Mai mult

24.07.2020

Ia-ți rămas bun de la vară - ce haine din garderoba de vară poți lăsa cu succes pentru zilele mai reci?

De ce adorăm vara? Pentru razele calde de soare, momentele fericite pe plajă și cu siguranță, pentru îmbrăcămintea ușoară în culori vesele, care ne însoțește în timp ce ne bucurăm de lunile de vară! Culorile vii, originale și modelele aerisite, fanteziste, nu trebuie depozitate pe raftul superior al garderobei noastre la sfârșitul sezonului vară. Multe dintre ținutele preferate de vară pot fi, de asemenea, folosite în look-ul nostru de toamnă sau chiar de iarnă. Să ne inspirăm împreună cu bonprix!

Mai mult

17.07.2020

Privire de ansamblu asupra rochiilor cu bonprix

Sezonul petrecerilor de vară, deși ușor diferit de cele din anii precedenți, este în plină evoluție. Va fi ceva mai cameral, mai liber? Sau nu neapărat? Marca bonprix vă sugerează în ce să investești atunci când încercați să cumpărați o ținută pentru un garden party sau o sărbătoare mai mare.

Mai mult

10.07.2020

Tendinţe de toamnă de la bonprix!

În industria modei, toate tendințele sunt planificate cu mult timp în avans. Colecțiile de toamnă / iarnă sunt prezentate chiar și cu un an mai devreme. Datorită acestui lucru, ne putem obişnui cu sugestiile designerilor și mai apoi... le găsim în magazine. Marca bonprix a pregătit deja o selecție pentru zilele mai răcoroase, în conformitate cu tendințele actuale din sezonul viitor!

Mai mult

02.07.2020

La modă nu înseamnă întotdeauna scump

Faptul că, un look stilat nu trebuie să coste sute de lei, ştim de mult. Întrebarea e - cum putem cu ajutorul hainelor cu buget redus să creăm o garderobă la modă? Piesele clasice de îmbrăcăminte nu trebuie să fie scumpe, iar în ajutor vă vine aici marca bonprix și cea mai recentă colecţie de vară.

Mai mult

25.06.2020

Boho? Nu doar pentru festival.

Visele la sezonul festivalurilor trebuie lăsate cu nostalgie pentru anul viitor. Însă, nu totul este pierdut! Anul acesta ne bucurăm și mai îndrăzneț de moda stilului boho - purtăm cămăși aerisite, pantaloni sau rochii maxi nu numai la concerte, pe pajiști și în tabere, ci și în fiecare zi. Fie ca spiritul concertelor să fie alături de noi toată vara, maca bonprix ne încurajează să facem acest lucru în cea mai recentă colecție.

Mai mult

Ai întrebări?

Contactează-ne!

Kontakt
în sus