Ce este nou în bonprix?

Spune-mi

Bine ați venit pe pagina pentru presă bonprix

Am creat-o pentru a vă ajuta la găsirea materialelor de presa despre marca noastră. Aici veți găsi comunicate de presă actuale referitoare la activitatea noastră și o colecție de fotografii și materiale grafice care pot fi descărcate.

Pentru descărcare

Descarcă logo-ul bonprix

Descarcă

08.01.2020

În stil sportiv cu bonprix!

Anul nou, o nouă eu! Sună ca un slogan învechit, a cărui cuvinte nu le mai luăm în serios? De ce nu? Dacă intrarea într-un nou deceniu trebuie să fie un motiv pentru schimbări pozitive în viața noastră, să rămânem la aceste sloganuri. Și marca bonprix ne va susține și ne va încuraja cu siguranță, să facem mișcare și activități sportive cu ultima sa colecție!

Mai mult

11.12.2019

Confort de toamnă

Aura lunii noiembrie se face simțită! În acesta lună e bine să mizăm pe o geacă călduroasă. Pregătește-te pentru un vânt rece și o vreme nefavorabilă păstrându-ți în același timp stilul, împreună cu cea mai recentă colecție disponibilă pe bonprix.

Mai mult

06.12.2019

Focus pe malete

Îți mai aduci aminte de filmul „Ceva, ceva tot o ieşi” (Something's Gotta Give)? Personajului principal Erica (interpretat de Diane Keaton) îi plăceau nespus de mult maletele. Și nu fără vreun motiv. Arăta superb în acestea! Maletele sunt un simbol al eleganţei lejere într-o variantă confortabilă. Vezi ce îți propune marca bonprix!

Mai mult

18.11.2019

Tendinţe pentru fiecare

Sezonul de toamnă - iarnă se asociază cu plictiseala? Nimic nu poate fi mai greșit! În această perioadă, toată lumea are șansa de a se exprima asociind diferite stiluri. Vezi cea mai recentă colecție a mărcii bonprix pentru a descoperi tendințele sezonului curent.

Mai mult

04.11.2019

Atmosferă de sărbători cu bonprix!

Iluminatul stradal, mirosul de turtă dulce care plutește în aer, maratonul cu „Aceasta e dragostea” și Kevin? Toate acestea înseamnă un singur lucru. Sărbătorile de iarnă se apropie! Cea mai nouă colecţie a mărcii bonprix îți va permite să simți atmosfera specială în casa Ta.

Mai mult

22.10.2019

Serile de toamnă...

Cardigane confortabile, hanorace de trening, papuci comozi - în învălmășeala preocupărilor zilnice fiecare dintre noi merită puțină odihnă! Ce ar fi, dacă ne-am opri pentru câteva momente și am petrece seara acasă? Cu cartea preferată, o ceașcă de băutură fierbinte, într-o haină comodă și plăcută? Marca bonprix.ro vă încurajează să faceţi acest lucru, prezentându-vă o colecție care abundă în stofe plăcute, modele largi și confortabile.

Mai mult

04.10.2019

Tweed it!

Timp în carouri? Lasă-l să te inspire. În cea mai recentă colecție bonprix vei găsi articole călduroase, elegante și practice pentru acest sezon capricios. Ce zici de tweed? Aceasta este o ţesătură nemuritoare, cunoscută de multă vreme, care cu siguranţă niciodată nu va ieși din modă.

Mai mult

02.10.2019

Toamnă plină de culori

Nu te lăsa influențată de toamna mohorâtă! Adaugă în garderoba Ta câteva culori clasice pentru acest anotimp, pot fi și culori intense. Nu numai că te vei face remarcată în mulțime, dar vei emana energie și vigoare. Vezi ce propune pentru toamnă marca bonprix!

Mai mult

17.09.2019

Model clasic - îndrăgostește-te de pepit!

Versiunea sa alb-negru este un model clasic Coco Chanel. În această toamnă acesta va fi un hit! Îndrăgostește-te de pepit împreună cu marca bonprix.

Mai mult

05.09.2019

Violet - cea mai fierbinte culoare a toamnei!

La orizont e cel mai excitant anotimp al anului în lumea modei! Vine toamna, iar împreună cu ea, un șir de tendințe interesante. Prinzând ultimele clipe ale verii, împreună cu marca bonprix, vezi neapărat, ce va aduce noul sezon...

Mai mult

Ai întrebări?

Contactează-ne!

Kontakt
în sus