Ce este nou în bonprix?

Spune-mi

Bine ați venit pe pagina pentru presă bonprix

Am creat-o pentru a vă ajuta la găsirea materialelor de presa despre marca noastră. Aici veți găsi comunicate de presă actuale referitoare la activitatea noastră și o colecție de fotografii și materiale grafice care pot fi descărcate.

Pentru descărcare

Descarcă logo-ul bonprix

Descarcă

11.06.2021

Culori răcoritoare pentru vară

Portocala răcoritoare, sorbetul de zmeură sau lămâia suculentă sunt cu siguranță culorile acestei veri. Care este cel mai bun mod de a începe pregătirile pentru sosirea zilelor călduroase? Începe cu garderoba! Adăugă un strop de culoare ținutei tale cu bonprix, care a pregătit câteva perle adevărate de vară. Iată-le!

Mai mult

28.05.2021

Icoanele stilului: stilizări de vară inspirate din filmul Mamma Mia!

Mamma mia, vara e din ce în ce mai aproape! Cu această ocazie, am dori să vă reamintim unul dintre cele mai importante și pozitive filme de vacanță. Este vorba despre un musical care a cucerit inimile a milioane de oameni din întreaga lume datorită participării celor mai faimoase vedete de pe marele ecran și a prezentat cele mai mari hituri ale formației ABBA. Celebrul film „Mamma Mia” este esența zilelor fericite de vară, a frumoaselor peisaje grecești și a energiei pozitive. La urma urmei - cine, după ce a urmărit această adaptare, nu ar vrea să danseze în ritmul „Dancing Queen”? 😊 bonprix.ro vă invită la o călătorie pe urmele protagoniștilor filmului. Vino cu noi pe pitoreasca insulă Skopelos și inspiră-te din stilul personajelor principale!

Mai mult

21.05.2021

Prezentare generală a celor mai la modă costume de baie

Vara se apropie! Acesta este cel mai bun moment pentru a vă pregăti spațiu în garderobă pentru stilizările de vacanță. Pasul 1? Găsirea costumului de baie potrivit. Mergi la plajă cu bonprix.ro și cufundă-te în oceanul inspirațiilor de modă!

Mai mult

14.05.2021

Mini, midi sau maxi? Fuste la pentru primăvară și vară.

Vara se apropie cu pași rapizi. Zilele devin mai calde și, prin urmare, acesta este momentul perfect pentru a pregăti hainele potrivite pentru acest anotimp. Ce nu ar trebui să lipsească atunci când îți completezi garderoba de vară? Cu siguranță, fuste frumoase! La bonprix.ro vei găsi diverse propuneri la modă. Ce model vei alege pentru tine?

Mai mult

07.05.2021

Ziua Mamei cu bonprix.ro – propuneri pentru mamele actuale și viitoare.

26 mai este o zi specială, pe care femeile minunate o sărbătoresc. Mame, prietene, supereroine. Pentru marca bonprix, Ziua Mamei și Ziua Femeii durează tot anul! Compania a pregătit mai multe propuneri pentru această ocazie unică. Pentru mamele actuale și viitoare. Și pur și simplu - pentru fiecare dintre noi.

Mai mult

30.04.2021

Icoanele stilului: anii 70.

Anii 1970 au intrat în istorie ca perioada în care noile stiluri prindeau contur – nu numai în modă. A apărut o independență mai mare, se miza pe individualism și libertate. Un element important care definea îmbrăcămintea a fost, de asemenea, ... muzica! Ea a reunit diferite subculturi, iar membrii unor trupe muzicale au stabilit tendințe în materie de machiaj, coafuri și, în cele din urmă – de îmbrăcăminte. Să facem împreună cu bonprix o călătorie în lumea modei din anii 70!

Mai mult

23.04.2021

Sweet like... candy – adică cele mai dulci haine în culori pastelate

Culorile frumoase și delicate de câteva luni sunt cele mai populare pe Instagram, ceea ce nu poate însemna decât un singur lucru - sezonul culorilor pastelate este în plină desfășurare! Dacă nu ai încă aceste nuanțe feminine în garderoba ta, acum este cel mai bun moment să faci rost de ele. Pe bonprix.ro vei găsi stilizări gata în cele mai la modă culori. Vezi propunerile noastre!

Mai mult

16.04.2021

Modă sustenabilă cu bonprix.

Subiectul modei sustenabile este bine cunoscut mărcii bonprix. De mai mulți ani, aceasta se implică în activități în beneficiul producției ecologice și al cooperării loiale, atât în țările în care sunt fabricate produsele, cât și în întreaga companie. Află ce este bumbacul organic și ce alte fibre ecologice utilizează bonprix.

Mai mult

09.04.2021

Prezentare generală a celor mai la modă geci și pardesiuri de primăvară

A venit primăvara! Până una-alta cea calendaristică. Pentru o încălzire reală, trebuie să mai așteptăm puțin. Cu toate acestea, perioada de tranziție este cel mai bun moment pentru a ne completa garderoba de primăvară. Începeți cu ceea ce este necesar - o geacă stilată sau un pardesiu la modă. Veți găsi cele mai fierbinți propuneri pe bonprix.ro

Mai mult

26.03.2021

Icoanele stilului Boho - inspiră-te cu bonprix!

Boho este una dintre tendințele preferate ale fashionistelor din întreaga lume care revine în fiecare sezon de primăvară/vară. Totuși, acest stil nu însemnă doar rochii înflorate aerisite și pantaloni largi evazați. Este în primul rând un manifest de libertate și creativitate. Acesta este un sfat despre cum să te îmbraci pentru a te simți la modă, încrezător și pur și simplu în largul tău. În această privință, marca bonprix îți vine în ajutor, deoarece știe perfect ce va fi cel mai tare must- have în următoarele sezoane.

Mai mult

Ai întrebări?

Contactează-ne!

Kontakt
în sus