Ce este nou în bonprix?

Spune-mi

Bine ați venit pe pagina pentru presă bonprix

Am creat-o pentru a vă ajuta la găsirea materialelor de presa despre marca noastră. Aici veți găsi comunicate de presă actuale referitoare la activitatea noastră și o colecție de fotografii și materiale grafice care pot fi descărcate.

Pentru descărcare

Descarcă logo-ul bonprix

Descarcă

29.01.2021

Rachel, Monica – sau poate Phoebe? Stilizări inspirate din celebrul serial „Friends"

„Prietenii mei” este unul dintre cele mai iconice seriale realizate vreodată. Deși au trecut mai bine de 20 de ani de la premiera primului episod al acestui sitcom, acesta este încă adorat de milioane de telespectatori. Umorul strălucitor, personajele grozave și... stilul genial al eroilor sunt elemente care nu vor îmbătrâni niciodată.

Mai mult

22.01.2021

Sacouri oversize – cum le purtăm?

Sacourile largi sunt o tendință foarte fierbinte, care a fost îndrăgită de mii de femei din întreaga lume. Cu toate acestea, îmbrăcămintea oversize este evitată de către multe dintre noi. Cu bonprix te vei convinge cât de ușor este să creezi stilizările cele mai la modă cu ajutorul acestora!

Mai mult

15.01.2021

Back to black - revenirea negrului clasic

Se spune că negrul este una dintre cele mai universale culori. Indiferent dacă ești brunetă sau blondă - aceasta este una dintre acele culori de care nu ar trebui să-ți fie frică. Și niciodată nu te lăsa convinsă că este plictisitoare!

Mai mult

08.01.2021

Ultimate Grey & Illuminating - adică haine și accesorii în cele mai la modă culori din acest an!

În fiecare an, Institutul Pantone selectează o culoare care stabilește simbolic tendințele pentru următoarele 12 luni. Acestea sunt în prezent două culori: "Ultimate Grey" – adică „Gri Calmant" și "Illuminating", adică "Galben Însorit".

Mai mult

25.12.2020

Malete colorate pentru orice ocazie

Culoarea este cea mai energetică tendință a fiecărui sezon, cu toate că se poate crede că este rezervată exclusiv celor mai calde perioade ale anului, cum ar fi primăvara sau vara. Nimic nu poate fi mai greșit! Bonprix demonstrează că putem purta culori strălucitoare pe tot parcursul anului.

Mai mult

18.12.2020

În primul rând: geaca. În al doilea: accesoriile! Adică moda de iarnă cu bonprix.ro

Alegerea gecii sau paltonului perfect este o adevărată provocare, ca să nu mai vorbim de alegerea accesoriilor potrivite. Cu bonprix acest lucru nu este o problemă! Vezi cum să combini cele mai interesante articole de îmbrăcăminte cu accesorii de iarnă.

Mai mult

11.12.2020

Stilizări de iarnă strălucitoare

3,2,1 … vă salutăm în anul 2021! Deschidem un nou capitol, lăsăm amintirile urâte în urmă și privim spre viitor cu speranță. Chiar dacă sărbătorile de iarnă vor fi complet diferite anul acesta, nu înseamnă că trebuie să renunțăm la stilizările originale. Oferta mărcii bonprix include haine perfecte pentru a sărbători această ocazie specială. Precum... și pentru restul de 365 de zile ale anului care vine!

Mai mult

04.12.2020

Sărbători confortabile cu bonprix.ro

Un pulover călduros cu modele de sărbători este o piesă vestimentară care pentru multe persoane este indispensabilă în timpul sezonului de iarnă. Vă mai aduceți aminte de celebrul pulover a lui Mark Darcy din „Jurnalul lui Bridget Jones”? Sau stilizarea de sărbători a familiei McCallister în filmul deja clasic „Singur acasă”? Dacă răspunsul este da, atunci ai o slăbiciune pentru astfel de motive și modele, în acest caz vezi ce oferă marca bonprix.

Mai mult

27.11.2020

Roșu nu numai de Sfântul Nicolae! Deci haine într-una dintre cele mai fierbinți culori ale sezonului.

Culoarea roșie evocă amintirile de Crăciun. În plus, aceasta nu înseamnă că culoarea este rezervată doar pentru această ocazie! Cu bonprix vei afla, cum să porți hainele în una dintre cele mai fierbinți culori ale sezonului.

Mai mult

20.11.2020

Vizionarea unui film sub o pătură. Stilat și confortabil cu bonprix.ro

Există seri reci în care singurul lucru pe care vrem să-l facem este să stăm acasă, să ne punem papuci calzi și să ne înfășurăm într-o pătură. Acesta este, de asemenea, un moment perfect pentru a intra în atmosfera de Crăciun şi a reveni la titlurile filmelor preferate. La urma urmei, niciodată nu e prea mult să urmărim „Holiday”, „Pur și simplu dragoste” sau „Jurnalul lui Bridget Jones” :)

Mai mult

Ai întrebări?

Contactează-ne!

Kontakt
în sus