Broderii și împletituri – sugestii de stilizări pentru vara 2022

Broderii și împletituri – sugestii de stilizări pentru vara 2022

10.06.2022

Îmbrăcămintea brodată este extrem de populară în timpul sezonului de vară - este extrem de subtilă, aerisită și feminină. În plus, se potrivește adesea cu estetica stilului boho și este o opțiune excelentă pentru zilele călduroase de vară. Descoperă gama de articole de îmbrăcăminte cu aplicații de tip openwork de la bonprix și bucură-te de ținute la modă și confortabile în această vară.

Cele mai la modă modele din această vară – rochii cu aplicații brodate

Rochiile cu mâneci croșetate sunt perfecte pentru sezonul de primăvară-vară. Se potrivesc bine cu espadrile și sandale cu șiret, dar sunt, de asemenea, perfecte cu adidașii tăi preferați pentru a crea un look mai casual.
Pentru un look de zi cu zi, optează pentru confort și asortează rochia noastră brodată cu pantofii tăi ușori preferați și o geantă de răchită, în timp ce pentru o ieșire mai importantă ar fi o idee bună să o combini cu pantofi bej și o geantă mică de tip baguette.

Bluze brodate – sugestii la modă pentru un stil rustic

Bluzele cu broderie creează un efect unic și le asociem cu o atmosferă idilică. În special vara, arată minunat în duet cu fuste vaporoase, dar și în combinație cu perechea ta preferată de blugi. Cele boho pot fi asortate cu accesorii precum o pălărie de paie și espadrile cu talpă de iută, în timp ce cele mai elegante vor arăta bine cu pantaloni de in și balerini în culori inspirate din natură.

Jachetele brodate perfecte pentru serile de vară

Jachetele de blugi sunt un element clasic absolut și nu se vor demoda niciodată. Doar fasoanele, modelele și culorile se schimbă de la an la an. La modă în această vară vor fi mai ales cele cu aplicații brodate, pe care le asociem în principal cu stilul hippie. Această piesă vestimentară clasică și atemporală va fi potrivită pentru multe ocazii - într-o ținută casual arată bine cu un top scurt, pantaloni scurți din in și adidași confortabili, iar într-o ținută mai formală poate fi purtată peste o rochie lungă și vaporoasă.

Fii la curent cu tendințele și descoperă look-ul perfect pentru zilele însorite la www.bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (776.92 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.19 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (876.17 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (878.58 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.71 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (811.32 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (575.29 kB)

Text: Format PDF

Descarcă (183.23 kB)

în sus