Bumbac organic - modă sustenabilă de la bonprix

Bumbac organic - modă sustenabilă de la bonprix

08.07.2022

Ne concentrăm pe țesături organice pe tot parcursul anului, dar în zilele toride de vară acestea devin și mai importante. Materialele obținute din culturi ecologice fără utilizarea de toxine și îngrășăminte artificiale, datorită proprietăților lor termoreglatoare, permit pielii să respire, să răcească plăcut organismul și să absoarbă umezeala. Colectia de vara a brandului bonprix cuprinde diverse modele de rochii, topuri si blugi din bumbac organic, datorita carora nu doar vei crea o tinuta la moda, de vacanta, dar mai ales vei asigura confort chiar si in cele mai calduroase zile.

Rochii din bumbac

Nu ne putem imagina zilele și serile de vară fără rochii, care sunt baza perfectă pentru multe stiluri.
Indiferent de lungimea pe care o alegeți, merită să alegeți un model din bumbac, atemporal, care să ne servească ani de zile - țesăturile organice sunt mai rezistente și nu își pierd elasticitatea.
Cea mai bună alegere este o rochie într-o singură culoare, care, în funcție de ocazie, se completează prin alegerea încălțămintei și a accesoriilor potrivite.

Topuri din bumbac

Topurile de vacanță aerisite, din bumbac organic, sunt un must-have pentru garderoba ta de vară și sunt atrăgătoare și ecologice. Oferta bonprix de vară include atât modele fără mâneci, cât și modele mai încorporate, care vor funcționa bine în zilele mai răcoroase. Cu acest tip de top putem crea un aspect pe deplin ecologic combinându-l cu pantaloni din bumbac sau o fusta.

Bumbac și denim

Bumbacul organic este, de asemenea, din ce în ce mai folosit în producția de blugi. Multe dintre ele au un amestec suplimentar de întindere, datorită căruia nu sunt doar ecologice, ci și confortabile și elastice. Putem alege dintre cele mai la modă modele din acest sezon cu picioare evazate sau salopete atemporale chiar din anii 90.

Pariază pe bumbacul organic și creează o ținută ecologică pentru zilele de vară cu bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.18 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (839.80 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (661.57 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (833.19 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.47 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (989.96 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.31 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (664.80 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (754.26 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.47 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.25 MB)

Text: Format PDF

Descarcă (175.55 kB)

în sus