Culorile puternice sunt cele mai la modă toamna

Culorile puternice sunt cele mai la modă toamna

15.10.2021

De obicei, asociem toamna cu maro, bej și culorile stinse care amintesc de frunzele care cad. Deși, culorile neutre sunt cea mai bună bază pentru a construi o garderobă potrivită pentru orice ocazie, merită cu siguranță să vă rezervați loc în garderobă și pentru nuanțele îndrăznețe. Vedeți neapărat ce vă oferă marca bonprix în acest sezon.

ROȘU APRINS

Roșul este un adevărat clasic al toamnei. Se potrivește de minune în formă de rochie tricotată, costum sau palton clasic. Adoră compania altor culori, dar poate deveni cu ușurință culoarea dominantă a unui întreg look.

ROZ DULCEAG

Rozul este o culoare care este în tendințe pe tot parcursul anului! Ne place să-l purtăm sub formă de rochii feminine, cardigane delicate și paltoane supradimensionate. Merită să mizăm pe această culoare toamna, mai ales când vine vorba de îmbrăcămintea exterioară, deoarece va atrage cu siguranță atenția.

COBALT INTENS

Culoarea cobalt, descrisă de Institutul Pantone drept "Mykonos Blue", este o culoare care nu poate lipsi în acest sezon. Este potrivită pentru orice carnație și ocazie. Întâlnire importantă? Optează pentru o jachetă albastru închis, în cele mai la modă carouri din acest sezon. Dacă vrei să încorporezi această culoare în look-ul tău de zi cu zi – alege un pulover într-o nuanță de cobalt intens.

Vremea de toamnă oferă o mulțime de oportunități de a experimenta cu moda - nu numai cu culori, ci și cu fasoane și modele. Dar tu? Ești #TeamColor sau #TeamNeutral? 😊

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (727.95 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (794.82 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.17 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (657.25 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.41 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (606.20 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (723.64 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (718.47 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.52 MB)

Text: Format PDF

Descarcă (284.79 kB)

în sus