Direcția: plajă!

Direcția: plajă!

23.07.2021

Sunetul valurilor, un șezlong confortabil și mirosul de loțiune de bronzat... asta nu poate însemna decât un singur lucru - mergem pe litoral! Relaxarea mult dorită la soare nu a mai fost așteptată de mult cu atâta nerăbdare. Ce să împachetezi în valiza de vacanță? Aici îți vine în ajutor marca bonprix.

FLORI PENTRU ORICE OCAZIE

Trandafiri romantici, sălbăticie tropicală sau imprimeu hawaiian? Ia cu tine un costum de baie cu un model floral, care cu siguranță va atrage privirile și te va face să ieși în evidență față de celelalte persoane de pe plajă. bonprix oferă modele de costume pentru toate figurile, pentru a ne ajuta să accentuăm atuurile fiecărei siluete.

POVEȘTI DE MARE

Dungile sunt unul dintre cele mai estivale modele care arată întotdeauna foarte bine – fie că sunt purtate la stilizările elegante de oraș sau pe o plajă tropicală. Alege tipul în care te vei simțiți cel mai bine - hit-ul sezonului sunt ținutele cu dungi clasice albe și marine îmbogățite cu accente de o culoare puternică, cum ar fi portocaliul neon.

O ROCHIE MINI NEAGRĂ PENTRU PLAJĂ

Iconica little black dress este o propunere nu doar pentru o cină romantică! Multe femei optează, de asemenea, pentru versiunea sa de vacanță 😊 Un costum de baie negru este o garanție a succesului. Datorită neutralității sale, îl putem combina frumos cu alte accesorii de plajă.

LUNCH ÎNTR-O STAȚIUNE DE PE LITORAL

După câteva ore de prins razele soarelui, vine ora prânzului. Barurile de pe malul mării ne ispitesc cu mâncare delicioasă și limonadă răcoritoare. O tunică sau o rochie vaporoasă este cea mai potrivită pentru această ocazie. Pe care o alegi? Abstracție colorată, șic de vară sau nonșalanță estivală?

Vara este în plină desfășurare și acesta este cel mai bun moment pentru a o folosi în mod corespunzător. Nu aștepta! Pune în valiză ținuta preferată, o tunică aerisită, ochelari de soare și un coș de paie. Toate elementele de care ai nevoie pentru a-ți compune ținuta de vară se găsesc la www.bonprix.ro
Și... ne vedem pe plajă! 😊

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.12 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.55 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.29 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.60 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (900.33 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.51 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.10 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.10 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (913.66 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.47 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (2.03 MB)

Text: Format PDF

Descarcă (312.04 kB)

în sus