Fasoane clasice într-o ediție contemporană

Fasoane clasice într-o ediție contemporană

12.11.2021

Știm cu toții că tendințele modei se întorc ca un bumerang. Există modele care nu se învechesc niciodată. Stilul urban evoluează odată cu vremurile, iar anumite piese vestimentare se adaptează în mod constant la împrejurările în schimbare. Bonprix a alcătuit o selecție de propuneri clasice care se vor potrivi cu orice ținută, fie că este elegantă sau casual.

Sacouri și jachete

Fiecare femeie ar trebui să aibă cel puțin un sacou în garderobă. Cele mai versatile sunt cele în nuanțe de alb, bleumarin și negru. Dacă vrei să adaugi un pic de prospețime look-ului tău, poți îmbrăca un sacou sau o jachetă într-o culoare îndrăzneață și voila! Aspectul va căpăta un caracter complet diferit. Diferențele dintre un sacou și o jachetă sunt subtile. Cea mai importantă diferență este că jacheta are o talie profilată, iar sacoul are o croială dreaptă.

Helănci

Helanca a fost o parte importantă a garderobei tale de toamnă-iarnă timp de decenii. Pe lângă faptul că oferă o protecţie excelentă împotriva frigului, se potriveşte atât cu pantalonii, cât și cu fustele. Varietatea de helănci face ca această croială să fie foarte populară în rândul femeilor din toate tipurile de siluete. Fiecare poate găsi ceva pentru sine.

Fuste creion

Fusta creion este o croială extrem de versatilă și practic nemuritoare. Această croială este perfectă ori de câte ori o doamnă vrea să se simtă feminină și elegantă, deoarece probabil că nimic nu pune în evidenţă formele feminine într-un mod mai senzual. Printre numeroasele modele, veți găsi unele potrivite pentru ieșiri festive, versiuni sportive și de zi cu zi. Fusta creion poate fi ușor de asortat fie cu un body ajustat, fie cu o bluză lejeră. Se va potrivi bine, de asemenea, și cu un tricou.

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (699.11 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (815.60 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (826.34 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (834.10 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (645.34 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.80 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.41 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (819.25 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (915.46 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.32 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (775.41 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.41 MB)

Text: Format PDF

Descarcă (101.92 kB)

în sus