Focalizare pe denim

Focalizare pe denim

21.08.2020

Cea mai recentă colecție bonprix.ro este o imagine de ansamblu a celor mai interesante modele de blugi... și nu numai! Marca vrea să ne convingă, că merită să avem cel puțin o pereche de blugi clasici bine ajustați în garderobă și, de asemenea, ne încurajează să experimentăm cu această țesătură legendară.

În primul rând: pantaloni!

Probabil ai deja mai multe perechi de pantaloni ajustați pe corp în dulap. Acest model universal este adorat de femeile din întreaga lume de mai mulți ani. Sunt perfect potriviți la o cămașă owersize sau bluză. Expun formele feminine și - într-un set potrivit - asigură proporții perfecte. În acest sezon, marca bonprix nu lasă pantalonii ajustați în urmă, dar, în același timp, vă încurajează să reîmprospătați modele oarecum uitate. Exemplu? Pantalonii evazați! Nespus de feminini, asociați cu tocurile înalte pot face minuni! Combină-i cu botine și o cămașă albă. Dacă îți place look-ul liber, mizează pe blugi „împrumutați de la prietenul tău” sau în stilul anilor 90, adică „mom jeans”.

Mai mulți blugi!

Denimul se caracterizează prin faptul că se potrivește la toate tipurile de carnații. De aceea, acest material deosebit nu a rămas mult timp doar un material pentru pantaloni. În cea mai nouă colecție bonprix găsești, de asemenea, tricouri fanteziste cu volane, salopete sau rochii.

Sau poate un total look?
Îți amintești de celebrul „couple look” interpretat de Britney Spears și Justin Timberlake? Chiar dacă stilizarea de gen „împărăția blugilor” poate părea la început prea curajoasă, cu siguranță impresionează. Ce zici de blugi evazați asociați cu o catană de blugi? Sau poate niște „boyfriend” largi şi o tunică denim? Nu-ți fie frică să experimentezi cu denimul!

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.21 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (973.24 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (892.50 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (682.34 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (645.77 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (679.23 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.11 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (802.77 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.07 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.17 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.31 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.36 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (723.84 kB)

Text: Format PDF

Descarcă (107.46 kB)

în sus