Hitul sezonului geci și paltoane matlasate

Hitul sezonului geci și paltoane matlasate

26.11.2021

Hainele matlasate sunt în vogă de câteva sezoane, iar gecile și paltoanele cu acest model sunt perfecte pentru toamnă și iarnă. Sunt călduroase, ușoare și practice și, în funcţie de ocazie, pot fi combinate cu cizme, galoși, bocanci sau pantofi trappers. Bonprix a alcătuit o selecție a celor mai la modă geci și paltoane matlasate, care vă vor servi ani de zile și vor adăuga stil oricărei ținute.

Luciu metalic

Gecile și paltoanele metalice matlasate sunt cea mai recentă tendință în materie de modă și reprezintă opțiunea perfectă pentru zilele mai reci. Acestea vor face ca și cea mai simplă ținută să arate impresionant, iar noi ne vom simți de parcă am fi pe podium. Modelele argintii și aurii se potrivesc cel mai bine cu tricouri simple, pantaloni negri sau bleumarin și accesorii simple.

Un must have sportiv

Drumețiile de iarnă în munți, o plimbare cu bicicleta în decembrie sau o excursie la patinoar - geaca matlasată pentru exterior va fi un companion de încredere pentru aceste activități. Caldă, dar confortabilă și ușoară, este o piesă de îmbrăcăminte esențială pentru orice fan al sportului. Preferatul nostru este modelul turcoaz cu inserție de fleece, care este un model interesant și oferă căldură maximă.

Modele mai lungi
Gecile și paltoanele lungi matlasate sunt atât la modă, cât și practice. Acestea protejează perfect împotriva frigului, a vântului și a zăpezii și au un aspect elegant și stilat atunci când sunt combinate cu cizme sau botine. Sunt potrivite atât pentru o ieșire oficială ca și pentru o ieșire cu prietenii sau o plimbare în parc. Adevăratele fashioniste le pot asorta cu o caschetă neagră clasică - un must-have absolut în garderoba oricărei trendsettere.

Gecile și paltoanele matlasate sunt hit-ul incontestabil al sezonului, fără de care nu ne putem imagina iarna care vine. Optează pentru o croială simplă, sportivă sau vrei să ieși în evidență și să optezi pentru o strălucire metalică? Toate modelele și multe altele le pot fi găsite pe www.bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (662.09 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.01 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (926.01 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (996.58 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.10 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (625.69 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (588.41 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.20 MB)

Text: Format PDF

Descarcă (351.68 kB)

în sus