Iarna în oraș - sugestii de la bonprix

Iarna în oraș - sugestii de la bonprix

17.12.2021

Stilizările de iarnă sunt este o adevărată provocare pentru multe persoane. Hainele nu trebuie să fie doar la modă și elegante, dar mai ales călduroase. Bonprix a decis să ne de-a o mână de ajutor și a alcătuit o listă cu cele mai râvnite haine de iarnă. Paltoanele călduroase, cardiganele descheiate și rochiile tricotate sunt perfecte pentru cumpărăturile de Crăciun, pentru plimbările prin oraș, precum și la serviciu sau la o întâlnire. Vedeți singure!

Paltoane de iarnă

Paltoanele sunt un articol de garderobă absolut atemporal și versatil, care ne va servi ani de zile, în orice anotimp. Se potrivesc practic cu orice ținută și adaugă o notă de eleganță discretă. Asortează-le cu pantofi casual și blugi în timpul zilei și cu pantofi cu toc, cizme sau botine cu toc seara. Dacă optezi pentru mode monocromatice, poți să alegi accesorii mai expresive și să porți un șal cu model sau o curea din piele pentru a-ți sublinia talia.

Cardigane călduroase

Puloverele cu mânecă lungă descheiate sunt un accesoriu indispensabil al ținutelor de iarnă. Sunt extrem de versatile - le purtăm în oraș, la serviciu și chiar acasă. Se potrivesc perfect atât cu blugi, pantaloni cigarette și fuste, cât și cu orice tip de încălțăminte. Dacă ești o fană a stilului clasic, optează pentru cardigane clasice negre, dar albastrul și rozul sunt deosebit de populare în acest moment - acestea vor înveseli orice ținută.

Rochii tricotate

Cine spune că trebuie să renunțăm la rochii iarna? Modelele tricotate sunt perfecte pentru muncă, cumpărături, plimbări și chiar pentru o întâlnire. Sunt confortabile, călduroase și, de asemenea, foarte feminine. În acest sezon le asortăm cu botine sau cizme și accesorii în culori monocromatice. Preferata noastră este rochia cum model norvegian de culoarea muștarului cu guler larg - nu vei trece neobservată în ea!

Deci, cum va arăta stilizarea ta perfectă pentru iarnă? Toate modelele și multe altele le vei găsi pe www.bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (611.76 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (712.14 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (738.25 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (746.48 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (955.61 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.02 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.01 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (744.65 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (772.61 kB)

Text: Format PDF

Descarcă (216.84 kB)

în sus