Icoanele stilului: anii 80.

Icoanele stilului: anii 80.

14.10.2022

Anii '80 au fost o perioadă de curaj, rebeliune și depășire a limitelor, iar moda lor, adesea la limita kitsch-ului, a fost inconfundabilă. Special pentru voi, marca bonprix a selectat din gama sa haine inspirate de la icoanele stilului din acea vreme, care sunt încă în fruntea celor mai tari tendințe în ciuda trecerii anilor. Fanele ținutelor cu caracter vor adora look-ul rock în stilul Madonnei, în timp ce femeile care preferă eleganța atemporală și confortul, vor adora ținutele în stilul Prințesei Diana. Moda anilor '80 a fost definită și de eroinele din populara telenovelă „Dinastia”, ale căror costume erau o mostră absolută de bogăție și lux.

Madonna

Madonna a fost, fără îndoială, un simbol al stilului în anii '80 și a inițiat tendința de ținute hard rock. O geacă din piele, o bluză din plasă, colanți cu model și topuri cu corset erau must-have-uri în garderoba ei, pe care îi plăcea să le combine cu fuste evazate din tul, în diverse culori. La toate acestea cizme masive și cât mai multe bijuterii, de preferință, cele cu cui.

Prințesa Diana

Stilul prințesei Diana se înscrie perfect în moda de astăzi. Sacourile sale supradimensionate cu umerii largi, bluzele largi cu imprimeuri, puloverele pastelate sau blugii mom jeans le vedem în fiecare zi pe stradă și pe podiumurile designerilor de talie mondială. Ca nimeni altcineva, ea a combinat confortul cu eleganța atemporală, ceea ce a făcut-o nu numai „regina inimilor oamenilor”, ci și un simbol incontestabil al stilului.

Eroinele din serialul „Dinastia”

Personajele de ficțiune sunt, de asemenea, foarte adesea icoane ale stilului, iar în anii 1980 acestea au fost eroine serialului de televiziune Dinastia, care spune povestea fabuloasei și bogatei familii Carrington. Ținutele lor pline de farmec și lux au făcut ca gecile glamour cu modele în relief, paltoanele cu gulere de blană și rochiile elegante să fie tot mai des întâlnite pe străzi.

Inspiră-te din icoanele stilului anilor '80 cu bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (594.05 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.08 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (563.46 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (349.05 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (374.46 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (851.00 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (651.56 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (484.79 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (421.17 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (451.34 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (402.31 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (646.83 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (685.79 kB)

Text: Format PDF

Descarcă (282.97 kB)

în sus