Icoanele stilului: chill de festival

Icoanele stilului: chill de festival

02.07.2021

Ținutele de festival sunt o ocazie excelentă pentru a strecura cele mai recente tendințe de vară. Perioada concertelor de vară în aer liber este asociată cu libertatea absolută în stil, distracție și cele mai frumoase amintiri! În această vară, îți reamintim cele mai fierbinți tendințe care au dominat la toate evenimentele majore ale anului - și pe care le poți încorpora în ținutele tale de zi cu zi. Inspiră-te din stilul Coachella și vezi ce are de oferit marca bonprix.

Boho is always a good idea

Rochiile, bluzele și fustele în stil boho sunt un hit incontestabil în fiecare vară.
La festivaluri purtăm fuste florale aerisite, rochii croșetate sau bluze de tip off-shoulder. Este o idee grozavă nu doar pentru petrecerile de vară, ci și pentru o cină cu prietenii sau o plimbare prin oraș.

Hippie chic

Hippie este o tendință care este mereu actuală. Pantalonii clopot sunt unul dintre articolele vestimentare preferate de celebrități. Franjurii pot fi purtați ca un accent delicat (de exemplu, ca element decorativ al unei bluze), dar și sub forma unei veste tricotate. Acesta din urmă va merge bine cu pantaloni scurți din denim și espadrile.

Tie-dye în stil sportiv/b>

Hainele și accesoriile tie-dye, se referă la stilul anilor '90, sunt de câteva sezoane un element esențial pentru fiecare look de vară. Cum îi purtăm? bonprix oferă hanorace și rochii de trening. Un adevărat hit pot fi pantalonii de ciclism "vopsiți" - purtați cu un tricou basic și pantofi sport.

Inspiră-te din stilul festivalurilor de muzică în această vară. Optează pentru un design confortabil, relaxat și care să te facă să te simți bine! Tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți crea ținutele de vacanță se găsește la www.bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (823.51 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.45 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.15 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.09 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (962.49 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (701.54 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.21 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.17 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (706.76 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (825.18 kB)

Text: Format PDF

Descarcă (222.87 kB)

în sus