În așteptarea Revelionului - cele frumoase vestimentații de seară

În așteptarea Revelionului - cele frumoase vestimentații de seară

24.12.2021

Fie că petreci Revelionul din acest an la o petrecere camerală acasă, într-un club sau la un bal elegant, o vestimentație unică îți va asigura o noapte specială. Bonprix a alcătuit o selecție de vestimentații de seară la modă, care te vor face să te simți ca pe covorul roșu. Paiete și brocart, culori îndrăznețe sau eleganță atemporală – ce vei alege anul acesta?

Luciu intens

Rochiile cu paiete și brocart sunt un must-have atemporal de Revelion! Particulele strălucitoare adaugă o notă de farmec ținutei tale și te fac să te simți ca pe covorul roșu. Cele mai la modă modele din acest sezon sunt mini, cu mâneci lungi sau cu bretele, perfect asortate cu sandale sau pantofi argintii și accesorii subtile.

Culori îndrăznețe

Revelionul este o ocazie specială și merită să folosim această zi pentru a ne distra din plin - la fel trebuie să procedăm și cu ținuta noastră. Rochiile în nuanțe vii de mov, roșu și verde vor funcționa perfect și vor impresiona toți invitații. O astfel de ținută izbitoare se asortează cel mai bine cu sandale negre delicate cu toc cu barete și genți mici într-o singură culoare.

Ținute clasice de Revelion

Fanii stilului clasic vor opta pentru modele mai acoperite, negre. Acestea sunt rochii care vor fi potrivite atât pentru o petrecere acasă cu cel mai apropiat cerc de prieteni, cât și pentru un bal de Revelion mai formal și mai elegant. Dacă te decizi pentru o astfel de ținută, o poți asorta cu pantofi pe toc colorați și o geantă de mână sau poți opta pentru un total look negru atemporal. O lovitură la țintă vor fi bijuteriile fine și părul prins în coc sau cu ondulare hollywoodiană.

Flash, color sau poate clasic? Ce vei purta anul acesta? Ar trebui să începi deja să te gândești la ținuta ta de Revelion și să găsești look-ul de vis pe www.bonprix.ro.

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (827.53 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.17 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (852.71 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (618.86 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (856.64 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (724.19 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (739.61 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (929.01 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (764.01 kB)

Text: Format PDF

Descarcă (282.34 kB)

în sus