In - soluții ecologice și ușoare pentru vară de la bonprix

In - soluții ecologice și ușoare pentru vară de la bonprix

17.06.2022

INUL - este una dintre acele țesături care reprezintă soluția perfectă pentru vară. Hainele realizate din in sunt în primul rând confortabile, dar și durabile. Țesătura este respirabilă și delicată pentru corp - garantând un confort total, în special în zilele caniculare de vară. Stilizările cu inul în rol principal vor adăuga, fără îndoială, o notă unică look-ului nostru - atât într-o ediție mai casual, cât și în una mai elegantă.

ROCHII ȘI FUSTE

Printre must-have-urile verii se numără rochiile maxi din in, rochiile tip cămașă, rochiile cu pliuri cu nasturi la spate și rochiile cu decolteu henley. Căutați un model din in ajurat sau o versiune midi cu decolteu în V. Fustele din in sunt pentru acele doamne, care preferă soluțiile combinate - o fustă de orice lungime se va potrivi cu orice top.

BLUZE, TOPURI și T-SHIRT-uri

Un top sau o bluză din in sunt opțiuni geniale pentru persoanele care apreciază confortul. Tricourile mai lejere din in, bluzele cu decolteu tip plic și decolteuri adânci sau modelele la modă cu o curea legată și mâneci lungi sunt deosebit de potrivite pentru vară. Și să nu uităm de bluza de in supradimensionată sau gen tunică.

PANTALONI, SALOPETE ȘI PANTALONI SCURȚI

Pantalonii, pantalonii scurți sau salopetele din in sunt, de asemenea, o alternativă excelentă pentru stilizările de vară. În această vară, optează pentru pantaloni de in largi, tip culotte, palazzo sau loose Fit. Pantalonii scurți, fie că sunt clasici sau bermude, sunt, de asemenea, perfecți pentru zilele călduroase. Salopetele la modă cu bretele reglabile și buzunare sau salopetele elegante din in cu decolteu în V vor adăuga cu siguranță o notă de originalitate look-ului tău.

Vezi sugestiile la modă cu țesătură de in la www.bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.02 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (711.27 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.37 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (685.31 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.21 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (706.10 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (625.41 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (636.24 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (813.30 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (790.74 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.60 MB)

Text: Format PDF

Descarcă (168.02 kB)

în sus