Inspirații de Crăciun

Inspirații de Crăciun

19.11.2021

Mirosul de turtă dulce, bradul de Crăciun strălucitor, casa plină de oaspeți... Crăciunul este cu siguranță cel mai magic moment al anului. Merită să ne asigurăm că spiritul Crăciunului se reflectă în stilizările noastre. Bonprix a alcătuit o selecție de ținute la modă care vor fi perfecte pentru această perioadă specială. Gama include pulovere colorate de sărbători, rochii elegante și hanorace cu modele norvegiene pentru o seară petrecută lângă șemineu sau o cină în familie.

Un must have de Crăciun

Puloverul cu model de sărbători este un element indispensabil al garderobei fără de care nu ne putem imagina Crăciunul. Considerat de unii ca fiind mai degrabă kitsch, atunci când este asortat cu accesorii în culori uni și pantaloni închiși la culoare sau cu o fustă creion, poate crea un look de Crăciun foarte glamour. Iarna aceasta optăm pentru pulovere cu reni și pomi de Crăciun, și cu cât avem mai multe modele și culori pe ele, cu atât mai bine.

Eleganță de Crăciun

În timpul sezonului festiv optăm adesea pentru eleganță, dar aceasta nu trebuie să fie plictisitoare. În locul rochiilor monocolore, modeste, optează pentru modele cu motive de Crăciun. În funcție de ocazie, le puteți purta cu cizme, ghete sau pantofi cu toc - în toate versiunile vor arăta spectaculos.
Preferata noastră este rochia bleumarin cu imprimeu roz și verde cu pomi de Crăciun, cadouri și acadele.

Modele norvegiene

Tendința modelelor norvegiene revine la noi în fiecare an, mai ales în perioada de iarnă și de Crăciun. În acest sezon le purtăm pe pulovere, cardigane mai lungi și hanorace deopotrivă - pentru un look festiv cu confort maxim. Hainele cu acest model sunt perfecte pentru serile petrecute lângă șemineu cu o ceașcă de ceai fierbinte sau în timpul sărbătorilor de iarnă la munte.

Crăciunul se apropie cu paşi rapizi, aşa că pregătește-ți stilizarea de pe acum. Vei găsi toate elementele esențiale pentru a crea stilizări unice de Crăciun la www.bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (760.31 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.65 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.39 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.03 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.22 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (866.96 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.71 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.36 MB)

Text: Format PDF

Descarcă (327.87 kB)

în sus