JEANSUL ESTE ÎNTOTDEAUNA ÎN TOP

JEANSUL ESTE ÎNTOTDEAUNA ÎN TOP

08.04.2022

Jeansul este una dintre cele mai atemporale tendințe, apărând pe podiumurile lumii în fiecare sezon într-o versiune nouă, împrospătată. Este ultra-universal, iconic și arată întotdeauna la modă și în top. În mod surprinzător, moda actuală se întoarce și ea la modelele din anii 1980 și 1990.

GECI DE BLUGI

Oricine dorește să urmeze tendințele ar trebui să aibă în garderobă o geacă de blugi. Este întotdeauna un accesoriu genial, fie că este asortată cu pantaloni, o fustă sau o rochie romantică. În prezent, merită să mizăm în special pe gecile de blugi în varianta oversize.

SALOPETĂ DE BLUGI

Salopetele de blugi sunt o soluție interesantă.
Aceasta este cu siguranță o alternativă foarte confortabilă, care va funcționa pentru stilul de zi cu zi, fie într-o versiune sportivă, fie într-una mai feminină, combinată cu detalii la modă.
Atunci când alegi o salopetă de blugi, acordă atenție nu numai la croială, ci și la nuanța denimului - există o gamă largă de culori din care poți alege - de la azuriu, la albastru, negru, gri și chiar nuanțe pastelate.

Faptul că salopeta de blugi este în top în acest sezon se poate observa mai ales prin faptul că este foarte des întâlnită pe rețelele de socializare ale celebrităților și ale influencerilor de modă.

PANTALONI DE BLUGI

Blugii cu talie înaltă, cu o croială largă care subliniază forma șoldurilor și silueta, precum și modelele mom jeans și straight leg sunt din nou la modă. Modelele care au triumfat în anii 1980, și anume baggy și baloon, sunt, de asemenea, la modă. De asemenea, în acest sezon, nu-ți fie teamă să experimentezi cu pantaloni mai largi și mai voluminoși.

JEANS MIX

Când vine vorba de blugi, nu uita că poți oricând să o iei puțin razna cu total look-ul denim. Denimul în nuanțe marmorate sau în culori și facturi denim amestecate, vor fi, de asemenea, la modă.

Fii stilată și mizează pe blugii care sunt mereu la modă!

Îți poți completa garderoba cu un total look denim la www.bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.23 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (843.27 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (912.91 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (841.31 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (699.76 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (768.99 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (779.25 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.53 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (743.68 kB)

Text: Format PDF

Descarcă (240.83 kB)

în sus