LOOK URBAN DE LA BONPRIX / PRIMĂVARA

LOOK URBAN DE LA BONPRIX / PRIMĂVARA

01.04.2022

Sosirea primăverii aduce energie și ne încurajează să acționăm. Aşa că merită să profităm de acest moment pentru a ne reîmprospăta garderoba și a fi la curent cu cele mai tari tendințe ale sezonului. Trenciurile clasice, rochiile florale în cele mai la modă culori și pantalonii largi confortabili sunt haine fără de care nu ne putem imagina lunile următoare. Cu propunerile de la bonprix vei crea look-uri de primăvară unice pentru toate ocaziile, pe care nimeni nu le va putea ignora.

Trenciuri clasice

Trenciul este un must-have absolut în garderoba de primăvară. Va fi perfect atât pentru a fi purtat în fiecare zi cu un tricou și blugi, cât și pentru ieșiri mai formale cu o rochie și tocuri înalte. Adoratoarele stilului clasic se vor îndrăgosti de propunerile bej și maro, iar pentru fanele soluţiilor originale recomandăm modele în nuanțe de verde.

Rochii feciorelnice

Nu ne putem imagina un stil de primăvară fără rochii colorate, florale. Această piesă a garderobei feminine se potrivește bine cu cizme din piele de căprioară și pantofi pe toc, iar cu pantofii sport și o jachetă supradimensionată va crea un look trendy și confortabil care cucerește în mod constant inimile fashionistelor din întreaga lume.

Pantaloni largi

O garderobă de primăvară trebuie să fie elegantă, dar și confortabilă, așa că pantalonii largi, sunt alegerea perfectă pentru lunile călduroase. Preferatul nostru este modelul loose fit din in, care, combinat cu o cămașă cu model și sandale din piele, va crea un look unic în stil boho.

Primăvara este abia la început, dar asigurați-vă că vă bucurați de ea în cel mai bun stil.
Tot ceea de ce ai nevoie pentru a crea seturi de vară unice găsești la www.bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.44 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (677.33 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.56 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (600.71 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (761.92 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (621.34 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (528.84 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.93 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (670.68 kB)

Text: Format PDF

Descarcă (243.08 kB)

în sus