Look urban de la bonprix - vara 2022

Look urban de la bonprix - vara 2022

03.06.2022

Sezonul de vară este momentul perfect pentru a face schimbări în garderoba noastră - aura de vacanță încurajează cu siguranță creativitatea și ideile originale. În acest sezon, optează pentru piesele clasice cu o notă de nebunie - look-uri atemporale într-o ediție nouă, împrospătată. Pășește cu încredere pe străzile orașului și simte-te minunat!

Openwork croșetat - cel mai popular microtrend al sezonului

Din ce în ce mai des ne întoarcem la garderobele părinților și bunicilor noștri pentru a ne inspira în materie de modă.
Tema acestui sezon sunt anii '60 și '70, în special tricotajele croșetate, de care mamele și bunicile noastre își amintesc, cu siguranță, cu nostalgie. În această vară, îmbrăcămintea croșetată va fi văzută atât în versiunea minimalistă, cât și boho - de la costume de baie și topuri scurte la rochii de seară. Îmbrăcămintea croșetată este o soluție excelentă pentru zilele călduroase de vară, acest look este potrivit pentru multe ocazii - cu ochelari mari, cu rame groase, te vor duce înapoi în anii '70, în timp ce cu pantofi pe toc clasici și bijuterii îți vor face look-ul mai clasic și mai feminin.

Culori inspirate din natură pentru stilizările de zi cu zi

Culorile pământului și cele inspirate din natură sunt cele care vor domina străzile în acest sezon. Nuanțele de maro, bej și verde sunt asociate cu armonia și pacea. Acestea reprezintă o bază excelentă pe care să construiești o garderobă monocromă pentru orice ocazie. Marele lor avantaj este versatilitatea și atemporalitatea - se combină bine cu alte culori și se potrivesc cu orice.
Rochiile din jerseu combinate cu flip-flops cu platformă la fel de moderni, sunt o opțiune elegantă și confortabilă pentru ținutele de zi cu zi, în timp ce salopetele lungi combinate cu o geantă de mână tip baghetă și sandale confortabile, sunt ideale pentru un look confortabil la serviciu.

Pasteluri delicate pentru sezonul de vacanță

Indiscutabil, pastelurile sunt alternativa perfectă pentru vară. Aceste culori incredibil de fermecătoare sunt nespus de atrăgătoare, de aceea, ne face plăcere să le purtăm în zilele călduroase. Pastelurile sunt în tendințe practic în fiecare an, iar în acest sezon vor putea fi văzute mai ales pe rochiile de bumbac la modă și pe cardiganele scurte, care sunt perfecte pentru ținutele de zi cu zi, dar și pe costumele clasice, care, în funcție de accesoriile alese, pot fi alegerea perfectă pentru o ocazie mai formală sau ca look casual.

Compune-ți un look urban unic la www.bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.02 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (700.62 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.07 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (598.99 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (998.21 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (655.02 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (689.23 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (675.33 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (545.23 kB)

Text: Format PDF

Descarcă (200.45 kB)

în sus