Malete colorate pentru orice ocazie

Malete colorate pentru orice ocazie

25.12.2020

Culoarea este cea mai energetică tendință a fiecărui sezon, cu toate că se poate crede că este rezervată exclusiv celor mai calde perioade ale anului, cum ar fi primăvara sau vara. Nimic nu poate fi mai greșit! Bonprix demonstrează că putem purta culori strălucitoare pe tot parcursul anului.

Maleta este un exemplu perfect pentru baza ținutei, care ar trebui să se regăsească în fiecare garderobă. Arată minunat atât cu blugi largi, cât și cu o fustă elegantă. O putem purta la muncă și în fiecare zi. Totul depinde cu ce o asociem!

Avem posibilități nelimitate. La completarea ținutei pentru sezonul următor, nu trebuie să uitați de un pulover galben însorit. Potrivit Institutului Pantone, este una dintre cele două culori de frunte pentru 2021. Nuanțele energetice de portocaliu, roșu, violet sau albastru vor funcționa, de asemenea, minunat. Merită menționată și maleta lungă care poate fi purtată ca o rochie.

Culoare are putere. Și acest lucru este știut de multă vreme. Care este culoarea ta preferată? Dacă nu ești hotărâtă, convinge-te împreună cu bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (789.71 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.06 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (837.57 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (735.46 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (795.55 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (794.80 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (956.89 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (692.69 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (804.31 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (780.92 kB)

Text: Format PDF

Descarcă (94.66 kB)

în sus