Minimalismul anilor '90.

Minimalismul anilor '90.

18.11.2022

Anii '90 au fost una dintre cele mai interesante perioade ale modei. Pe de o parte, oamenii erau dornici să experimenteze cu hainele lor la acea vreme, redefinind astfel multe articole de îmbrăcăminte. Pe de altă parte, în același timp, se dezvolta o tendință opusă - minimalismul clasic. Jachetele, costumele, blugii mai lejeri în stil mom jeans și rochiile cu croială tubulară s-au bucurat de popularitate. În zilele noastre, merită să ne inspirăm din moda de altădată, așa că bonprix a pregătit o selecție de modele excepționale special pentru tine, pentru a putea crea ținute minimaliste în stilul anilor '90.

Jachete și costume

Seturile de costume monocrome nu au avut niciodată atâtea admiratoare ca în anii '90. Au funcționat perfect atât pentru ieșirile elegante, pentru serviciu, cât și pentru garderoba de zi cu zi, asortați cu un tricou alb și sneakerși. Uneori, în loc de sacouri, femeile alegeau veste la fel de elegante, cu același model sau culoare ca și pantalonii.

Blugi Mom jeans

În anii '90, cea mai la modă croială de pantaloni era cea a blugilor mom jeans cu picior drept și talie mai înaltă. Se înscriau perfect în tendința de clasicitate și simplitate, datorită faptului că femeile îi puteau purta în multe feluri - cu o cămașă monocromă, cu un crop top care să expună talia sau cu un sacou elegant.

Rochii lungi

Rochiile maxi mulate, minimaliste, sunt o tendință atemporală care este asociată în primul rând cu anii 1990. Acestea au accentuat perfect silueta și s-au asortat cu o varietate de accesorii. În ceea ce privește culorile, la fel ca în cazul altor look-uri minimaliste, au dominat nuanțele discrete.

Creează-ți look-ul de vis al anilor '90 pe bonprix.ro.

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (2.22 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.11 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (748.79 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (761.21 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (693.37 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (698.16 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (889.68 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (650.29 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.04 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (752.35 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.75 MB)

Text: Format PDF

Descarcă (206.14 kB)

în sus