Modă sustenabilă cu bonprix.

Modă sustenabilă cu bonprix.

16.04.2021

Subiectul modei sustenabile este bine cunoscut mărcii bonprix. De mai mulți ani, aceasta se implică în activități în beneficiul producției ecologice și al cooperării loiale, atât în țările în care sunt fabricate produsele, cât și în întreaga companie. Află ce este bumbacul organic și ce alte fibre ecologice utilizează bonprix.

Bumbac durabil - ce înseamnă?
Bumbacul durabil este unul care este cultivat și prelucrat luând în considerare binele omului și mediului înconjurător. În bonprix, aproape 100% din acest material provine din surse ecologice. Este un bumbac organic certificat, bumbac reciclat și bumbac Cotton made in Africa. Această din urmă inițiativă se axează pe asigurarea unei vieți mai bune cultivatorilor acestei materii prime din Africa.

De ce bumbacul organic este atât de special?
Bumbacul organic este deosebit de favorabil mediului și persoanei care îl poartă. Ceea ce îl face unic sunt cerințele deosebit de ridicate pe care trebuie să le îndeplinească: de la cultivare până la procesare. La cultivarea bumbacului organic nu se folosesc substanţe chimice și se generează mai puțin consum de energie și apă decât în cazul bumbacului obișnuit.

Ce în afară de bumbacul durabil?
Bonprix, pe lângă bumbacul organic și bumbacul care susține inițiativa Cotton made in Africa utilizează, de asemenea, Repreve® din poliester, ale cărui fibre sunt obținute din sticle PET reciclate. De exemplu: pentru a fabrica o pereche de blugi se folosesc 8 astfel de sticle! Principalul beneficiu al utilizării poliesterului reciclat este faptul, că se folosesc mai puține substanțe chimice. Și care sunt consecințele? Impactul negativ asupra mediului în timpul producției de textile este mai mic decât atunci când se utilizează fibre standard de poliester.

Pentru mai multe informaţii despre moda durabilă, vizitează www.bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.54 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.03 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.11 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.41 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.21 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.07 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (750.98 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.13 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.29 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (624.57 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.13 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.10 MB)

Text: Format PDF

Descarcă (104.64 kB)

în sus