Modelul sezonului: batic

Modelul sezonului: batic

06.08.2021

Vara este momentul perfect pentru a introduce o varietate de modele în garderoba ta. Dungile, bulinele și florile sunt elemente clasice care revin în fiecare an. Cu toate acestea, merită să luăm sub lupă o altă tendință puternică! Este vorba despre batic și tie-dye, care sunt modele care imită forme neregulate, vopsite. Acest imprimeu poate fi purtat sub formă de rochii, fuste, pantaloni scurți și bluze. Vedeți neapărat ce vă oferă marca bonprix în acest sezon.

O ROCHIE CA O OPERĂ DE ARTĂ

Hainele cu motiv "vopsit" sunt o referință puternică la tendințele anilor '90. Le asociem cu tricourile făcute manual sau cu vopsirea hainelor cu coloranți. bonprix descoperă noua față a baticului! De asemenea, îl puteți purta într-o versiune mai elegantă - de exemplu, ca rochie sexy cu tăietură sau o mini mulată. Dacă preferi acest model pe haine sport - optează pentru o rochie de trening confortabilă, potrivită pentru ieșirile de zi cu zi.

MODELE NEREGULATE

Batic pe fuste sau pantaloni scurți? De ce nu! Cu siguranță vor fi vedeta întregului look. Nu uitați că arată bine în combinație cu culori neutre (alb, negru, bej) și denim. Adăugați accesoriile potrivite și... gata!

OMBRE ÎN CULORI DE VARĂ

În această vară, bonprix oferă o gamă de tricouri și bluze în nuanțe la modă de roz pastel, galben și mov. O bluză mai lungă în gradient va arăta minunat asortată cu colanți. Nu uita să vezi și topul multicolor fără bretele.
Optează pentru experimente! Cu modele, fasoane și tendințe. Toate hainele și accesoriile în cea mai la modă ediție pot fi găsite pe www.bonprix.ro.

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (497.14 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (701.54 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (750.03 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (2.49 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (706.76 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.89 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (542.16 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (972.12 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.06 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (831.10 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1)

Text: Format PDF

Descarcă (130.95 kB)

în sus