Must have în dulapul fiecărei minimaliste?

Must have în dulapul fiecărei minimaliste?

22.04.2022

Minimalismul este un stil de viață care câștigă un număr tot mai mare de admiratori. Așa că merită să-l introduci și în garderoba ta. Hainele clasice, în culori discrete, care nu se vor demoda niciodată, ne permit să creăm ținute pentru orice ocazie și pentru orice sezon. O garderobă minimalistă, cunoscută și sub numele de garderobă capsulă, economisește nu doar spațiu în dulap, ci și timp pentru a alege o ținută, precum și bani, deoarece nu mai cedăm în fața tendințelor care trec rapid și învățăm să facem achiziții bine gândite. Cu toate acestea, crearea unei garderobe capsulă este o adevărată provocare, motiv pentru care bonprix a pregătit o listă specială de modele unice, minimaliste, pe care le poți folosi pentru a crea mai multe ținute diferite.

CĂMAȘA CLASICĂ

Fiecare minimalistă trebuie să aibă în garderobă cel puțin o cămașă clasică cu mâneci lungi pe care să o poată purta pe tot parcursul anului. Primăvara, poart-o cu pantaloni țigaretă, blugi sau fuste și o jachetă sau un trenci. În timpul verii, arată excepțional cu pantaloni scurți sau peste un costum de baie. Cel mai bine este să optezi pentru un model ușor supradimensionat, într-o culoare neutră și estompată, care nu se va demoda niciodată și care îți va permite să creezi o varietate de seturi de-a lungul anului.

ROCHIA MINI NEAGRĂ

Popularizată în anii 1920 de Coco Chanel, rochia mini neagră minimalistă (Little Black Dress) este sinonimă cu stilul clasic atemporal. De multe ori salvează situații pentru că este extrem de versatilă și în același timp atrăgătoare. În același timp, demonstrează că mai puțin înseamnă mai mult. Poart-o cu pantofi sport și o jachetă de blugi pentru un look casual de zi cu zi, sau cu bijuterii, un sacou și pantofi cu toc pentru o ținută de seară.

GEACĂ DIN PIELE

Atunci când urmărești să completezi o garderobă capsulă, merită să investești într-o geacă pe care o poți purta pe tot parcursul anului și la orice ținută. Geaca biker din piele este foarte populară în rândul femeilor de toate vârstele și, în ciuda caracterului său rock, va fi un accesoriu interesant și cu rochii, fuste și pantofi cu toc înalt. Optează pentru culori monocromatice, în nuanțe neutre, dar nu te teme să experimentezi cu croiala – sunt la modă atât modelele mulate, cât și cele supradimensionate.

Alcătuiește-ți garderoba minimalistă de vis cu bonprix.ro!

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (869.65 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (2.54 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.25 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (691.28 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.02 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (607.64 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (622.07 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.16 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (848.02 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.45 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (813.14 kB)

Text: Format PDF

Descarcă (156.01 kB)

în sus