Pantaloni scurți de ciclism, bermude sau șorturi? – alege modelul de pantalon pentru vară!

Pantaloni scurți de ciclism, bermude sau șorturi? – alege modelul de pantalon pentru vară!

17.08.2021

Vara este cea mai bună perioadă pentru a purta rochii și fuste aerisite. Este, de asemenea, momentul perfect pentru a introduce pantaloni scurți în garderoba ta. Alegerea este foarte mare 😊 Optezi pentru un look elegant, șic sportiv sau casual? Un lucru este sigur – marca bonprix este aici pentru a te ajuta să decizi mai ușor.

PANTALONI DE CICLISM – nu doar pentru sport!

Biker shorts adică așa-numiții pantalonii scurți de ciclism au cucerit lumea modei cu ceva timp în urmă. Au fost purtați în anii 1990 de Prințesa Diana, printre altele, în combinație cu un hanorac voluminos și sneakerși.
Această tendință a fost, de asemenea, îndrăgită de toate it-girls-urile moderne. Un look sportiv nu este totul! Acest tip de pantaloni scurți este, de asemenea, excelent pentru un look elegant. Asortează-i pur și simplu cu o cămașă supradimensionată și balerini sau sandale cu toc.

BERMUDE – șic de vară

Bermudele sunt un articol vestimentar care a fost împrumutat direct din garderoba bărbaților. Inițial, erau purtate doar de soldați, dar, de-a lungul timpului, cei care au creat tendințe au făcut din ele una dintre piesele must-have din garderoba de vară. Pantalonii de acest tip ajung, de obicei, până la mijlocul genunchiului. Ele pot fi la dungă sau nu! La Bonprix vei găsi, de asemenea, piese realizate din in sau denim - perfecte pentru ținutele de zi cu zi.

ȘORTURI - chintesența look-ului de vacanță

Este greu de imaginat un tip de pantalon mai potrivit pentru vacanță decât șorturile! Sunt atât de versatile încât le putem purta diferite feluri. Preferații noștri sunt pantalonii scurți din denim, cu aspect rufos, asortați cu un tricou simplu. Cu toate acestea, dacă vrei ca stilizarea ta să fie mai elegantă, optează pentru o pereche albă de in. Asortează-i cu o bluză tip cămașă și șlapi șic.
Ideile pentru a purta pantaloni scurți sunt numeroase - la fel ca și modelele disponibile! Vei găsi toate propunerile cele mai la modă pe www.bonprix.ro
Ce alegi?

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (522.62 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (665.87 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (758.43 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (623.94 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (700.12 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (628.74 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (676.74 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (778.65 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (690.15 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (609.49 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (649.22 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (951.82 kB)

Text: Format PDF

Descarcă (185.86 kB)

în sus