Prezentare generală a celor mai la modă rochii de vară

Prezentare generală a celor mai la modă rochii de vară

16.07.2021

După un an petrecut în haine de trening confortabile, vara anului 2021 ne îndeamnă să ne distrăm cu moda. Pastelurile de orice tip, printurile florale atemporale și inserțiile croșetate sunt doar câteva dintre elementele care au dominat podiumurile designerilor mondiali. Bonprix vă propune câteva dintre cele mai la modă rochii de vară, toate în ton cu tendințele actuale.

PasteLOVE

Rochiile pastelate sunt populare de câțiva ani încoace. Este alegerea perfectă pentru un eveniment important, pentru o plimbare în oraș sau pentru cumpărături cu o prietenă. Marca Bonprix oferă o gamă variată de modele, de la cele cu tăietură adâncă la cele acoperite, cu nuanțe delicate de mov, roz, galben și albastru. Acestea pot fi combinate cu jachete tip cămașă și sacouri supradimensionate cu umerii puternic evidențiați.

Imprimeuri florale

Flori, flori și iar flori! În această vară, nu putem trece cu vederea rochiile aerisite și feminine cu acest model. Preferăm versiunile mini sau midi, cu bretele subțiri și talie evidențiată. Se potrivesc bine atât cu o geacă din denim, cât și cu o geacă de piele și cu bijuterii delicate. În zilele călduroase, poartă imprimeurile florale cu sandale, iar seara cu cizme de cowboy sau adidași, pentru a da rochiilor aerisite un caracter mai puternic, nonșalant.

Lucru manual</b

Vara aceasta, nu mai asociem broderia doar cu un mod de petrecere a timpului liber. Le purtăm din ce în ce mai des pe noi! Topurile, gențile și mai ales rochiile croșetate sunt o opțiune excelentă pentru petreceri, sărbători, dar și pentru fiecare zi.
În funcție de ocazie, poartă-le cu sandale confortabile din piele, espadrile sau sandale cu toc. Cerceii mari aurii, în stil boho, sunt completarea perfectă a look-ului.

Toate cele mai tari tendințe din această vară (și multe altele!) pot fi găsite pe www.bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.17 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (728.16 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.04 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (820.84 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (730.42 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (938.69 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (602.58 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (688.45 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (912.01 kB)

Text: Format PDF

Descarcă (125.13 kB)

în sus