Privire generală asupra rochiilor de toamnă

Privire generală asupra rochiilor de toamnă

22.10.2021

Toamna nu trebuie să se rezume la pulovere groase și pantaloni. Creează-ți look-ul perfect de toamnă, indiferent de vreme, cu aceste rochii la modă de la bonprix. Sortimentul include atât modele călduroase, tricotate, cât și rochii maxi cu mâneci lungi, care pot fi combinate cu dresuri și cizme pentru a crea un look călduros și la modă.

TRICOTAJ CLASIC

Rochiile din tricot sunt un element clasic esenţial pentru garderoba de toamnă. Vor fi alegerea perfectă dacă mergi la plimbare, la serviciu sau la o întâlnire. Toamna, asortează-le cu cizme cu toc înalt sau ghete și o geantă mică de umăr. Se potrivește de minune cu o geacă de piele sau un cardigan pentru a crea un total look tricotat, pe lângă care nimeni nu va putea trece indiferent.

FEMINITATE MAXIMĂ

Rochiile maxi cu mâneci lungi sunt un must-have în garderoba de toamnă a oricărei iubitoare de modă! Sunt combinația perfectă de feminitate și confort și vor fi perfecte pentru serile răcoroase care se apropie. În acest sezon, nu vă limitați - purtați tricotaje confortabile, precum și modele aerisite, evazate. De asemenea, experimentăm cu culori, modele și accesorii.

ANIMAL PRINTS

Imprimeurile animaliere au fost o tendință care a dominat podiumurile lumii timp de mai multe sezoane și cu siguranță nu suntem pregătite să ne luăm la revedere de la ele. Rochiile cu acest model adaugă o notă feminină și îndrăzneață stilizării. Toamna, le combinăm cu pantofi, cizme sau ghete, dar arată foarte bine cu orice tip de încălțăminte. Preferata noastră este rochia cu imprimeu din piele de șarpe, care este un must have absolut printre fashioniste.

Oricare ar fi rochia pe care o alegi, bonprix va avea grijă ca această toamnă să fie una la modă. Vei găsi toate elementele esențiale pentru a crea stilizări unice la www.bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (2.35 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (825.05 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (720.60 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (751.16 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (637.54 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (997.69 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.11 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (772.13 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (943.84 kB)

Text: Format PDF

Descarcă (359.72 kB)

în sus