Sugestii de lenjerie intimă de la bonprix

Sugestii de lenjerie intimă de la bonprix

19.08.2022

Asociem marca bonprix cu ținute elegante și cele mai la modă accesorii, dar nu toată lumea știe că gama include și multe oferte de lenjerie intimă. Persoanele romantice se vor îndrăgosti de seturile din dantelă, iar femeile care pun accent pe confort vor găsi cu siguranță ceva pentru ele printre sutienele fără cusături. Există, de asemenea, o varietate de modele de body-uri care vor modela perfect figura.

Suflet romantic

Lenjeria din dantelă este o piesă vestimentară izbitoare și atemporală care se potrivește femeilor de toate vârstele și mărimile. Colecția bonprix prezintă nuanțe frumoase de roz și mov, precum și alb clasic, care arată deosebit de bine pe un corp bronzat.

Confort mai presus de toate

Sutienele fără cusături, elastice și fără balene sunt un must-have pentru orice femeie care prețuiește confortul. Dar avantajele lor nu se termină odată cu confortul! Lipsa de balene asigură că nu se vor vedea sub nici un tricou, chiar și sub cel mai strâmt. Mai mult, putem folosi modelele cu model ca top de zi cu zi.

Ce zici de un body?

Nimic nu conturează silueta mai bine decât un body perfect ajustat de la bonprix. Purtându-l sub o rochie, putem fi sigure că corpul nostru va arăta perfect. Body-ul are o altă utilizare interesantă - îl putem purta ca top cu pantaloni scurți și pantaloni mai lungi.

Lenjeria intimă de damă este un element de bază al garderobei unei femei. Descoperă oferta bogată pe bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.19 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.21 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.19 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.40 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.04 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.01 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (902.24 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (944.39 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.05 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (983.34 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.17 MB)

Text: Format PDF

Descarcă (177.69 kB)

în sus