Rochii pentru reuniunile de primăvară

Rochii pentru reuniunile de primăvară

29.04.2022

Zilele însorite și temperaturile din ce în ce mai ridicate de afară ne încurajează să ne întâlnim mai des cu prietenii și familia. Și, deși prezența celor dragi este cel mai important lucru, nu trebuie să uităm de stilizările bine gândite. În funcție de diverse ocazii, care sunt de obicei foarte numeroase în sezonul de primăvară, putem opta pentru modele mai îndrăznețe, de cocktail, sau să rămânem la forme clasice și elegante. Bonprix a pregătit special pentru voi o listă unică a celor mai la modă rochii pentru întâlnirile de primăvară, în care fiecare va găsi ceva pentru sine.

Nebunia culorilor

O rochie de cocktail nu trebuie să fie simplă și conservatoare, de fapt, în acest sezon, un pic de nebunie este recomandabilă. Preferatele noastre sunt rochiile în roz viu, portocaliu sau roșu, care se potrivesc atât blondelor, cât și șatenelor și brunetelor. Vă garantăm, că toate privirile de la întâlnire vor fi îndreptate în direcția voastră.

Fermecătoare și romantică

Fanii stilului clasic se vor îndrăgosti de rochiile pastelate, din dantelă, care nu s-au demodat de multe sezoane și sunt alese cu plăcere de femei de toate vârstele. În cea mai recentă colecție bonprix veți găsi modele fără mâneci, precum și modele cu mâneci scurte și mai lungi, perfecte pentru serile mai răcoroase. Completează look-ul cu sandale cu toc înalt sau cizme rocker pentru un look de zi cu zi mai casual.

Umerii deschiși

Must have-ul acestui an este rochia fără umeri, care vine direct de pe riviera spaniolă și este un sinonim absolut al feminității. Merită să optezi pentru ea mai ales în zilele călduroase, deoarece nu este doar elegantă, ci și respirabilă. Adevăratele romantice se vor îndrăgosti de modelele pastelate, cu un model floral delicat, în timp ce iubitoarele unui look elegant și clasic vor alege o croială ajustată, care pune în evidență silueta.

În sfârșit, zilele însorite de primăvară se apropie și, odată cu ele, se apropie și momentul întâlnirilor pe care îl așteptăm cu toții de atâta timp. Cu rochiile de la bonprix, vei arăta la modă și elegantă cu orice ocazie. Vezi toate modelele la www.bonprix.ro.

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (675.88 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (559.46 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.86 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (924.02 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (791.21 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.43 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.21 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (825.25 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (804.37 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (609.19 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (827.56 kB)

Text: Format PDF

Descarcă (275.94 kB)

în sus