Sacouri oversize – cum le purtăm?

Sacouri oversize – cum le purtăm?

22.01.2021

Sacourile largi sunt o tendință foarte fierbinte, care a fost îndrăgită de mii de femei din întreaga lume. Cu toate acestea, îmbrăcămintea oversize este evitată de către multe dintre noi. Cu bonprix te vei convinge cât de ușor este să creezi stilizările cele mai la modă cu ajutorul acestora!

În primul rând, sacoul nu trebuie să indice prin denumirea sa că este oversize. Cea mai simplă modalitate de a purta un sacou oversize? Alege modelul tău preferat într-o mărime mai mare – în funcţie de efectul pe care doreşti să-l obții.

Posibilitatea de combinare a acestui tip de îmbrăcăminte este foarte mare. Sacoul va arăta bine atât cu o rochie delicată, nonșalantă, cât şi cu un pulover de iarnă, creând astfel un look perfect (şi călduros!).

Dacă îți este teamă că un sacou prea mare îți va perturba proporțiile, alege o combinație cu blugi mulați pe corp și respectă regula – dacă partea superioară este supradimensionată, atunci partea inferioară ar trebui să fie ajustată pe corp. Accesoriile sunt şi ele importante. Pantofii pe toc și bijuteriile adecvate vor face aspectul mai elegant. Dacă ești în căutarea unei combinații mai cotidiene, atunci alege cizme de cowboy sau sneakerși.

Un lucru este sigur – sacoul oversize este o piesă vestimentară universală care va garanta crearea stilului perfect în cea mai tare tendință a sezonului. Când îți completezi garderoba de primăvară, nu uita să-i faci loc în garderoba ta!

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (692.90 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (596.70 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (825.47 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (721.89 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (911.62 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (687.92 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (661.35 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (631.03 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (674.42 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (596.63 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.11 MB)

Text: Format PDF

Descarcă (104.37 kB)

în sus