Seturi perfecte - tinute pentru vara 2022

Seturi perfecte - tinute pentru vara 2022

01.07.2022

A compune stilul este foarte distractiv pentru multe femei. Există însă și zile în care trebuie să alegem rapid o ținută, iar inspirația și ideile ne lipsesc. Într-o astfel de situație, seturile de vară vor fi perfecte, dar și seturile sport și plajă inedite oferite de brandul bonprix.

Seturi de zi cu zi

Fiecare dintre noi are un stil diferit, așa că seturile de zi cu zi sunt caracterizate în primul rând de diversitate. Putem găsi tunici confortabile, tricotate, cu jambiere, rochii scurte cu tricouri peste ele, precum și stilizări monocrome cu pantaloni largi, în care fiecare dintre noi se va simți special.

Truse sportive

Seturile sportive sunt o soluție practică pentru iubitorii de recreere activă. Special pentru aceste doamne, brandul bonprix a pregătit seturi pentru orice vreme și pentru diverse activități – cu pantaloni scurți, jambiere, topuri și hanorace, vom petrece atât excursii de alergare, cât și de ciclism într-o ediție la modă și confortabilă. O alegere interesantă va fi și o rochie sportivă din tricou completată cu biciclete în aceeași culoare.

Truse de plajă

Tankiniurile sunt soluția perfectă pentru femeile care preferă stilizări de plajă mai construite. Merită să pariezi pe seturi cu uscare rapidă în culori expresive, de vacanță și pareo aerisit și subțire.

Toate kiturile le găsești pe bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.80 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (600.49 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (652.33 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.11 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (610.00 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (707.78 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (579.21 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.12 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.32 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (934.75 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (2.22 MB)

Text: Format PDF

Descarcă (226.78 kB)

în sus