Stilizări inspirate de stilul clasic al anilor 80

Stilizări inspirate de stilul clasic al anilor 80

26.02.2021

Moda anilor 80 este un exemplu excelent de varietate și curaj în combinarea stilurilor. Atunci au fost modelate tendințele în materie de machiaj, coafuri, muzică și în cele din urmă haine. Această estetică unică a avut un impact imens asupra a tot ceea ce purtăm astăzi. Strălucire, energie și originalitate extraordinară – bine ați venit în anii 80 colorați!

DINASTIA
Machiaj puternic, o coafură distinctă, volane și bluze cu mâneci bufante. Strălucire de paiete și aur. Acestea sunt doar câteva dintre elementele distincte ale eroilor din serialul legendar „Dinastia”. Cum să introducem aceste tendințe în stilul contemporan? De exemplu, cu mâneci foarte distinctive, care accentuează umerii. Rochiile, bluzele sau puloverele cu o astfel de croială vor face referire cu siguranță la stilul anilor 80. La toate acestea o eșarfă colorată, pantofi pe toc tip „rățușcă" și gata!

TOP GUN
În filmul „Top Gun” Tom Cruise a jucat într-o geacă din piele tip aviator. Modelul, împodobit cu patch-uri, se referea la gecile purtate de Forțele Aeriene Americane. Al doilea element care a câștigat popularitate datorită acestei producții sunt ochelarii de soare - modelul Aviator. După ce filmul a devenit un succes, aceștia au început să se vândă la scară mare.

Dacă dorești să obții un look în acest stil, alege pantaloni retro evazați, o cămașă lungă albă și cizme de cowboy maro. Deasupra îmbracă o geacă tip biker din piele neagră. Va fi minunat dacă va fi ușor oversize. Desigur, ochelarii tip „aviator” vor încununa stilizarea. Îți garantăm că o astfel de stilizare nu va îmbătrâni niciodată.

Aceste două viziuni complet diferite asupra modei caracterizează și reflectă perfect toată esența stilului care a triumfat în anii 80. Toate elementele necesare pentru crearea unei stilizări atemporale pot fi găsite în oferta bogată a mărcii bonprix - indiferent dacă alegi stilul șic sau nonșalant.

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.32 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (986.43 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.47 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.05 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.97 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (497.01 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (689.52 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (657.72 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (349.01 kB)

Text: Format PDF

Descarcă (105.41 kB)

în sus