Stilizări pentru Ajunul Crăciunului de la bonprix

Stilizări pentru Ajunul Crăciunului de la bonprix

10.12.2021

Multe femei se gândesc cu mult timp înainte ce vor purta la cina din Ajunul Crăciunului. Dacă vom petrece Crăciunul alături de persoane mai în vârstă, merită să ținem cont de acest lucru atunci când ne vom completa ținuta. Ar trebui să avem un aspect îngrijit pentru a nu crea controverse inutile. Este bine cunoscut faptul că bunicii sunt cei mai minunați oameni din lume, dar modul lor tradiţional de a fi se manifestă în anumite chestiuni. Culorile stridente, croielile fanteziste sau țesăturile transparente ar trebui să rămână în garderobă în această zi. Iată care sunt sugestiile bonprix pentru această perioadă specială a anului.

Roșu de Crăciun
Există o culoare pe care o asociem automat cu Crăciunul - roșul. Este greu de imaginat Crăciunul fără ea. Ne înviorează într-un mod fantastic stilizarea și arată frumos și șic în același timp. Depinde, bineînțeles, de materialul, croiala sau accesoriile pe care le folosim. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că este o culoare extrem de grațioasă când vine vorba de stilizări.

Negru elegant</>

Nu știi ce să îmbraci? Poartă ceva negru. Nu există nimic mai elegant și mai versatil. Fiecare femeie ar trebui să aibă în colecția sa o rochie mini neagră. Pentru cina din Ajunul Crăciunului, însă, ai putea fi tentată să porți ceva mai rafinat. Rochiile de seară pot arăta diferit în funcție de croială, lungime și material și pot fi fie mulate, fie evazate. Crearea ținutei perfecte de Crăciun folosind o rochie neagră nu necesită mult efort și pur și simplu nu poți da greș. Câteva accesorii de bun gust, coafura și machiajul potrivit și totul este gata.

Aspectul festiv al verdelui

Dacă nu vrei să ai o stilizare obișnuită de Crăciun, poți opta pentru frumoasele culori verde de sticlă, verde intens, verde stins... Există multe opțiuni. Verdele este o culoare care va ieși în evidență în mijlocul aurii festive. Arată fenomenal pe femeile cu o frumusețe slavă, dar, datorită versatilității sale, va accentua la fel de frumos frumusețea femeilor cu trăsături sudice sau a celor cu pielea și părul mai închis la culoare.

Pentru mai multe inspirații de Crăciun, vezi site-ul www.bonprix.ro și descoperă look-ul de vis.

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (711.75 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (841.13 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (849.76 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (565.89 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.41 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (2.00 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.63 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (894.26 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (618.66 kB)

Text: Format PDF

Descarcă (104.42 kB)

în sus