Sugestii de stil de vară pentru muncă

Sugestii de stil de vară pentru muncă

29.07.2022

În zilele toride de vară, mulți dintre noi avem o mare dilemă cum să compunem un stil pentru lucru, astfel încât să fie la modă și elegant, și în același timp confortabil și aerisit. Special pentru tine, brandul bonprix a pregătit o listă de rochii, salopete și cămăși care se încadrează în codul vestimentar de la birou, dar nu arată în același timp plictisitor. Merita sa alegem un sacou sau un cardigan elegant cu care sa ne acoperim la birou cu aerul conditionat pornit.

Rochii camasa

Rochiile camasa cu croiala camasa sunt perfecte ca look office de vara. Sunt aerisite, dar în același timp elegante și clasice. Cel mai bine este să alegi un model într-o nuanță moderată care să fie compatibil cu orice cod vestimentar de birou, apoi să-i adaugi tocuri înalte sau sandale. Rochiile cămașă sunt o alegere nu numai pentru zilele calde - la temperaturi mai reci, ne putem îmbrăca cu o jachetă sau un trenci de vară.

Salopete elegante

Salopetele sunt o alternativă de vară foarte la modă la rochii, pe care femeile le apreciază mai ales pentru confort. Când căutați un model potrivit pentru muncă, merită să alegeți stiluri mai lungi, cu un decolteu mic, datorită căruia vom arăta profesioniști și elegant. În acest sezon, picioarele largi sunt foarte la modă.

Cămăși cu modele

O cămașă este un element obligatoriu al stilului de lucru care poate fi combinat cu orice tip de pantaloni și fuste. Totusi, pentru a da tinutei noastre prospetime si caracter de vara, merita sa alegem un model usor supradimensionat acoperit cu un model interesant sau cu o aplicatie sofisticata, care sa fie perfect la birou, dar si afara.

Creează-ți look-ul de vară perfect pentru a lucra pe bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (980.94 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.28 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.44 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.75 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (616.89 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (631.97 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (685.79 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (604.71 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (658.90 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (595.78 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (991.78 kB)

Text: Format PDF

Descarcă (193.04 kB)

în sus