Sugestii de stilizări pentru evenimentele de vară

Sugestii de stilizări pentru evenimentele de vară

20.05.2022

Evenimentele de vară au o magie specială, care ar trebui să fie subliniată prin stilizări neobișnuite. Temperaturile ridicate și soarele ne permit să ne jucăm cu moda - suntem mai dispuși să experimentăm cu culorile, modelele și formele. Marca bonprix a pregătit o colecție unică formată din cele mai la modă haine pentru ca tu să-ți creezi ținuta de vară perfectă pentru orice petrecere sau întâlnire. Fie că optezi pentru rochii, salopete sau fuste, îți promitem că vei uimi toți invitații cu ținuta ta.

Rochii florale

Nimic nu este mai asociat cu vara decât imprimeurile florale. O rochie cu acest model va fi un succes pentru orice tip de sărbătoare. Cea mai bună alegere este un model cu mânecă scurtă, peste care poți arunca o jachetă supradimensionată sau un palton subțire în zilele mai răcoroase. În funcție de ocazie, poți opta pentru modele mai mult sau mai puțin încorporate, de diferite lungimi și le poți asorta cu pantofi, sandale sau balerini.

Salopete la modă

Comod și elegant? E posibil! Salopetele de vară de bun gust, care au apărut pentru prima dată pe străzi la începutul anilor '70 și '80, sunt o alternativă interesantă la rochii și, de la un sezon la altul, câștigă un grup tot mai mare de admiratoare, inclusiv noi. Vara aceasta se poartă modele cu picioare mai largi, iar cu cât au mai multe ornamente și culori pe ele, cu atât mai bine. Completează-ți look-ul cu o centură în talie, care să facă silueta mai suplă și să-ți evidențieze atuurile.

Fuste vaporoase

O fustă aerisită, asortată cu o bluză delicată, o cămașă elegantă sau un sacou va fi o alegere bună pentru o sărbătoare de vară pentru doamnele de toate vârstele. Pentru a adăuga o notă de vacanță, optează pentru imprimeuri florale, asociate cu sandale cu toc înalt și o geantă mică. Îți vom spune și un truc de modă: alegând o fustă și o bluză din același material, poți crea iluzia unei rochii.

Evenimentele de vară nu au fost niciodată atât de elegante! Vei găsi toate elementele esenţiale pentru a crea stilizări unice la bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.65 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.38 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (722.81 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.01 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (730.63 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (831.21 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (2.21 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.39 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.40 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (843.57 kB)

Text: Format PDF

Descarcă (105.91 kB)

în sus