Surf chic

Surf chic

20.08.2021

Zgomotul valurilor și nisipul cald de sub picioare sunt asociate de unii cu leneveala plăcută, în timp ce de alții - cu o șansă excelentă de a încerca o varietate de sporturi nautice. Pleci într-o vacanță în care vei petrece cea mai mare parte a timpului pe plajă? Nu uita de oferta mărcii bonprix. Vei găsi acolo, printre altele, haine la modă, colorate și foarte confortabile. Iată câteva sugestii inspirate de stilul surferilor!

VACANȚĂ ACTIVĂ

Sporturile de vară oferă multă distracție și te mențin în formă. Dacă îți place să înoți în mare, cu siguranță îți va plăcea să faci surfing sau paddleboarding. Bonprix are o mulțime de sugestii de costume de baie sportive la modă. Optează pentru un bikini sub formă de pantaloni scurți sau pentru un onesie clasic dintr-o singură piesă. Confort garantat!

ALINTATE DE SOARE

Rochiile și tunicile aerisite sunt o modalitate sigură și rapidă de a te îmbrăca după o zi petrecută pe plajă. Atât stilizările scurte, supradimensionate, cât și cele maxi în stil boho vor fi perfecte. O completare a stilizării va fi un coș mare de răchită pentru toate lucrurile esențiale și o pălărie de paie.

LIBERTATE DE SURFER

Stilul surfer este caracterizat mai ales de un confort fără restricții. Asigură-te că alegi haine care nu limitează mișcarea, sunt confortabile și, în același timp, sunt foarte elegante. Cele mai la modă culori de hanorace? În acest sezon culoarea violetă și rozul pudrat sunt în top. Nu uita de cel mai mare must-have când vine vorba de accesorii - și anume bijuteriile cu mărgele.
Toate stilizările potrivite atât pentru activități active, cât și pentru activități mai relaxante pot fi găsite pe www.bonprix.ro Unde vei merge în ele?

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (834.13 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (2.00 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.69 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.02 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (995.02 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.10 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (998.34 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.30 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (975.83 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (792.18 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.16 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (703.43 kB)

Text: Format PDF

Descarcă (131.61 kB)

în sus