Tendință de toamnă: carouri

Tendință de toamnă: carouri

29.10.2021

De mai multe sezoane, carourile nu ies din modă, iar modelul apare cu regularitate în colecțiile diferitelor mărci. Punctul său forte constă în faptul că funcționează perfect în orice situație, ceea ce îl face un must-have absolut în această toamnă. Conferă stilului un spirit retro original, dar și o notă de eleganță. Se potrivește femeilor de toate vârstele și arată bine pe toate tipurile de siluetă. În acest sezon, optăm pentru carouri mari și mici, în toate culorile curcubeului. Cum le purtăm? Vezi sugestiile de la bonprix.

Carouri pe cămașă
O cămașă în carouri este o piesă vestimentară care este pur și simplu un must have. Nu se demodează niciodată și este perfectă pentru toamnă. Indiferent de culoare, se potrivește de minune cu blugii, pantalonii țigarete și orice tip de încălțăminte - cizme, pantofi sport și pantofi cu toc. Selecția noastră de modele mai lungi poate fi introdusă în pantaloni pentru a sublinia forma siluetei tale sau poate fi lăsată liberă pentru un look mai relaxat.

Rochii în carouri

Cine spune că carourile nu pot fi feminine? În acest sezon, în garderoba ta nu poate lipsi o rochie cu acest model. Va fi perfectă atât pentru birou, pentru un prânz cu o prietenă, cât și pentru ieșiri mai formale. În acest sezon, optează pentru culorile burgund, albastru sau negru și adaugă caracter look-ului tău, asociindu-le cu cizme mai grele și o geacă de piele.

Paltoane în carouri

Paltoanele în carouri sunt soluția perfectă pentru zilele răcoroase de toamnă și o alternativă interesantă la hainele în culori monocrome. Acestea ne creează singure stilizarea și se potrivesc cu materiale și accesorii simple. Arată perfect atât cu botine cât și cu cizme. În acest sezon putem alege între modele mai lungi, mai scurte, supradimensionate sau ajustate – fiecare dintre ele oferind un look unic.

Pentru mai multe modele în carouri pentru toamnă, intră pe www.bonprix.ro.

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.33 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (781.31 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (789.17 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.24 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (979.09 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.37 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.22 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.03 MB)

Text: Format PDF

Descarcă (265.19 kB)

în sus