Tendință de toamnă: culoarea maro

Tendință de toamnă: culoarea maro

16.09.2022

Maroul este cea mai la modă culoare de toamnă și o vom purta cu tot ce avem în garderobă. Cea mai recentă colecție a mărcii bonprix cuprinde bluze, rochii și veste în cele mai la modă nuanțe. Vedeți singure!

Bluze

Cămășile și bluzele maro sunt atât la modă, cât și practice. Acestea pot arăta foarte elegant, dar vor funcţiona bine și în garderoba cotidiană pentru muncă. Le purtăm cu pantaloni bej sau negri, sau pentru a crea un total look monocrom foarte la modă în acest sezon. Toamna, merită să optăm pentru modele din materiale mai groase, care ne vor garanta căldura chiar și în serile mai reci.


Rochii

O rochie maro cu botine este setul perfect de toamnă. Colecția mărcii bonprix prezintă modele într-o varietate de fasoane și lungimi. Ne-am îndrăgostit de modelele maxi cu ornamente, care ne duc cu gândul la stilul boho, și de propunerile mai scurte din piele de căprioară, care arată bine și cu un tricou sau o cămașă albă.


Veste

Vestele tricotate și din piele sunt un accesoriu original care va crea un look de toamnă foarte la modă chiar și din cele mai simple ținute. Arată cel mai bine atunci când sunt asortate cu culori neutre - perfecte cu bluze, cămăși și rochii albe. Totuși, dacă vrei să optezi pentru stilul boho, atunci o fustă maxi cu model și cercei mari aurii sunt un must have.

Vei găsi și mai multe look-uri de toamnă în cele mai la modă nuanțe de maro pe bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.10 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.04 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.75 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.69 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.35 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (610.90 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (923.89 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.12 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.57 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.02 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.38 MB)

Text: Format PDF

Descarcă (177.03 kB)

în sus