Total look-ul perfect de vară în culorile naturii

Total look-ul perfect de vară în culorile naturii

22.07.2022

Mulți dintre noi apreciază culorile discrete și universale. Alegerea perfectă în acest caz sunt culorile naturii, care sunt foarte populare vara. Fenomenul lor este că pot arăta foarte clasic și elegant, dar și proaspăt și tineresc - totul depinde de croiala și accesoriile pe care le alegem. Sezonul acesta ne concentrăm pe total look-uri în nuanțe de maro, bej și roșu și le asortăm cu accesorii minimaliste în stil boho.

Maro clasic

Maro este culoarea asociată cu pământul și echivalată cu calm, echilibru și maturitate. Hainele din colecția de vară bonprix demonstrează, însă, că stilizările maro nu trebuie să fie rezervate exclusiv modei mature. Alegând o rochie maxi sau cămașă cu model și pantaloni scurți din aceeași țesătură, vei arăta extrem de stilat și tineresc.

Bej armonios

Culorile bej deschis și gri se armonizează frumos cu un corp bronzat, așa că multe femei le cumpără vara. În funcție de gustul tău, putem alege nuanțe reci sau calde care vor arăta extrem de eficiente ca stil monocrom, dar și în combinație cu denimul clasic.

Roșu energizant

Culorile naturii sunt de regulă calme și domoale, dar cu toate acestea fanii stilizărilor expresive și originale se vor îndrăgosti de propunerile din cărămidă roșie de la bonprix. Oferta include multe rochii lungi, dar si pantaloni palazzo largi si seturi cu model, care sunt foarte la moda in acest sezon.

Toate cele mai la modă haine de vară în culorile naturii le vei găsi la bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.28 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (925.21 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (617.24 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (941.13 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (569.63 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (766.47 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (739.26 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.27 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (550.41 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (642.68 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.43 MB)

Text: Format PDF

Descarcă (202.10 kB)

în sus