Trei elemente esențiale pentru garderoba de toamnă

Trei elemente esențiale pentru garderoba de toamnă

21.10.2022

Schimbarea anotimpului este momentul perfect pentru a-ți pregăti garderoba pentru zilele mai reci. Pe lângă aspectul elegant, hainele de toamnă trebuie să fie, înainte de toate, confortabile și adaptabile la condițiile meteo schimbătoare. Dacă ești în căutarea inspirației pentru ținutele de toamnă, ai ajuns în locul perfect. Marca bonprix ne-a pregătit produse perfecte pentru sezonul de toamnă.

Pulover din lână

Cele mai bune pulovere sunt cu siguranță cele în care lâna predomină în compoziție. Acestea sunt, fără îndoială, unele dintre cele mai necesare atunci când temperatura scade și avem nevoie de o protecție suplimentară împotriva frigului. O alegere excelentă sunt modelele în culori discrete, cu o croială clasică, care ne vor servi pentru mai mult de un sezon. Aceste tipuri de pulovere sunt baza perfectă pentru diverse ținute și funcționează bine nu numai cu denimul clasic, ci și cu pantaloni și fuste din piele.

Paltonul perfect

Găsirea paltonului perfect pentru toamnă este o provocare. Un palton călduros este absolut esențial pe o vreme mai rece și merită să alegem un model care să ne satisfacă toate așteptările. În această toamnă vor domni clasicele trenciuri, paltoanele matlasate și blana artificială. Atunci când alegi croiala perfectă, mizează pe funcționalitate și confort de purtare, pe lângă un aspect atrăgător și bucură-te de haina perfectă de toamnă!

Sacou

Sacourile sunt cu siguranță unul dintre acele articole vestimentare pe care fiecare dintre noi ar trebui să le aibă în garderoba sa. Indiferent de stilul în care te îmbraci de obicei, există ocazii pentru care un sacou este alegerea perfectă. Pe vremuri, sacoul era asociat în principal cu eleganța și ținuta formală. Astăzi ne-am îndepărtat de acest stereotip și le purtăm așa cum ne simțim confortabil. Dacă confortul este prioritatea ta, alege un model supradimensionat sau, dacă ești o fană al stilului smart casual, optează pentru un model slim-fit care îți accentuează silueta.

Completează-ți garderoba perfectă la www.bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.51 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.40 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (774.56 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (2.22 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.10 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.19 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (543.69 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (903.93 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.02 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.20 MB)

Text: Format PDF

Descarcă (199.41 kB)

în sus