Vacanță italiană cu bonprix.ro

Vacanță italiană cu bonprix.ro

27.08.2021

Italia este renumită pentru cea mai bună mâncare, priveliști uimitoare și locuitori bine îmbrăcați. Este, de asemenea, una dintre cele mai importante țări de pe harta modei mondiale - iar cele mai bune exemple de chic italian sunt Sophia Loren, Monica Belucci sau influențatoarea Chiara Ferragni. Lasă-te inspirată de stilul lor sofisticat și eclectic și vezi ce are de oferit marca bonprix.

BELLA NAPOLI

Napoli, situat în partea de sud a Italiei, este un oraș în care îți dorești să te întorci de fiecare dată. Când vine vorba de îmbrăcăminte, localnicii nu respectă principiul less is more – italienii optează pentru culori, imprimeuri și cele mai frumoase accesorii. Prin urmare, stilizările de acest tip trebuie să fie colorate și variate – la fel ca acest loc.

CIAO MILANO

O adevărată capitală a modei. Aici, cel mai bun stil este vizibil la fiecare pas posibil. Domină eleganța neforțată și combinațiile atemporale de haine. Locuitoarele din Milano ne demonstrează că putem arăta mereu superbe – indiferent de vârstă!

SOTTO IL SOLE DELLA TOSCANA

Stilul toscan apare nu numai în modă, ci și în decorațiunile interioare. Este asociat cu soarele, idila și contactul cu natura. Tăieturile lejere, care nu se mișcă și materialele naturale sunt cu siguranță pe placul fanilor look-urilor nonșalante.

Care este stilul în care te simțiți cel mai bine? Verifică la www.bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (699.11 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.38 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.02 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (665.20 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.63 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.00 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (603.56 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.12 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.05 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.10 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.50 MB)

Text: Format PDF

Descarcă (124.67 kB)

în sus