Vară sportivă cu bonprix 2022

Vară sportivă cu bonprix 2022

24.06.2022

Soarele, zilele lungi și temperaturile ridicate favorizează orice activitate fizică. Asa ca haideti sa va completam garderoba de vacanta cu modele sport. Cei cu eticheta bonprix nu sunt doar in conformitate cu ultimele tendinte, ci si confortabili si aerisite, asa ca vor functiona in toate conditiile. Cea mai recentă colecție include hanorace colorate, pantaloni de trening și pantaloni scurți de muselină, precum și seturi sport special pregătite, din care poți crea multe stilizări sportive de vacanță (și multe altele).

Hanorace de vară

Vara, de obicei purtăm haine subțiri, dar seara suntem bucuroși să punem un hanorac. Sezonul acesta merită să înnebunești și să alegi un model într-o culoare interesantă sau cu un model original. Sunt foarte la modă stilizările monocrome, care se caracterizează prin faptul că toate stilurile noastre sunt păstrate în aceeași schemă de culori.

Pantaloni scurti confortabili

Pantalonii scurti sunt un must-have absolut pentru garderoba de sărbători și un element esențial al unui look sportiv. Cele mai la modă în acest sezon sunt modelele în culori expresive, energizante, cărora le alegem accesorii într-o singură culoare. Aceste tipuri de pantaloni scurți au încă un avantaj uriaș, în ciuda scopului lor sportiv, sunt perfecte pentru utilizarea de zi cu zi - pentru o plimbare sau la plajă.

Seturi sportive

Nu ești sigur cum să creezi un look sportiv la modă? Brandul bonprix a pregatit special pentru tine seturi speciale, care sunt potrivite pentru orice tip de activitate si garanteaza cel mai inalt confort si comoditate. Oferta include mai multe și mai puțin seturi construite, astfel încât fiecare femeie să găsească ceva pentru ea însăși.

Toate cele mai la modă haine sport pot fi găsite pe bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.34 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (878.32 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.18 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.26 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (600.62 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (616.72 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (615.06 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (608.62 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (814.67 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (672.73 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.36 MB)

Text: Format PDF

Descarcă (201.31 kB)

în sus