Ziua Mamei cu bonprix.ro – propuneri pentru mamele actuale și viitoare.

Ziua Mamei cu bonprix.ro – propuneri pentru mamele actuale și viitoare.

07.05.2021

26 mai este o zi specială, pe care femeile minunate o sărbătoresc. Mame, prietene, supereroine. Pentru marca bonprix, Ziua Mamei și Ziua Femeii durează tot anul! Compania a pregătit mai multe propuneri pentru această ocazie unică. Pentru mamele actuale și viitoare. Și pur și simplu - pentru fiecare dintre noi.

Un cadou unic
bonprix.ro nu este doar o mină de inspirații de modă. Oferta mărcii include și poșete, bijuterii grozave și accesorii pentru casă. Aceasta este o ocazie excelentă de a face un cadou drăguț unei persoane dragi. Rochie fenomenală? Ceas de mână cu brățară metalică? Sau poate o geantă de tip shopper frumoasă și încăpătoare? Alegerea nu este deloc ușoară 😊

Pentru viitoarea Mamă
Pe lângă îmbrăcămintea din colecția obișnuită, bonprix are o gamă variată de haine pentru gravide. Linia oferă îmbrăcăminte pentru femei în această stare excepțională, potrivită pentru alăptare și asigurând un confort deplin. Acestea includ bluze, rochii, pantaloni, lenjerie intimă și chiar costume de baie confortabile și la modă.

Pentru fiecare dintre noi
bonprix – it’s me. Aceasta este ideea pe care compania o urmează atunci când își creează colecțiile. Se asigură că fiecare dintre noi poate găsi ceva pentru sine, indiferent de vârstă, și de aceea, oferta magazinului este extrem de extinsă. Moda conectează generațiile, iar varietatea mărcii o face să fie îndrăgită de mii de femei din întreaga lume. Alătură-te acestui grup la www.bonprix.ro

Despre bonprix

bonprix este o companie internaţională cu sediul în Hamburg. Transferăm cele mai noi tendințe de pe podiumurile mondiale în moda de zi cu zi oferind colecţii inspiratoare. Operăm în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud.

bonprix – it’s me. Motto-ul nostru exprimă atât moda, cât și atitudinea noastră. La crearea colecțiilor, luăm în considerare nu numai fiecare moment al vieţii, ci și fiecare siluetă; oferim modă de la mărimea 32 la 58. Vedem perfect cât de diferite sunt femeile adevărate și aceste observații le transpunem în proiectele noastre. Moda bonprix oferă mai mult decât un aspect perfect. Obiectivul nostru principal este satisfacerea și buna dispoziţie a clientelor noastre în fiecare zi.

Contact pentru presă:

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (907.63 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.17 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.05 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (770.55 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (580.03 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.01 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.47 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (823.94 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.19 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (2.60 MB)

Text: Format PDF

Descarcă (171.47 kB)

în sus