Pot cumpăra de la voi produse calitative, fără a avea mustrări de conştiinţă?

Spune-mi!

Bineînţeles. Pentru că materialele şi modul lor de prelucrare, sunt subiecte care ne preocupă tot la fel de mult ca şi aproapele nostru şi mediul înconjurător.

Hainele, accesoriile şi toate obiectele pentru casă din sortimentul nostru sunt produse prin mai mult de 400 furnizori, în mai mult de 30 de ţări. Astfel, fiecare produs îşi are istoria lui. Iar pentru că noi ca şi companie avem o responsabilitate etică pentru om şi natură, mergem până la „rădăcini” şi nu ezităm să punem întrebări concise: "în ce condiţii a fost fabricat produsul?", "cum este lucrat?", "a fost executat sub norme corecte din punct de vedere social şi ecologic?". Acestea sunt motivele pentru care aşteptările noastre din partea furnizorilor şi partenerilor noştri sunt foarte înalte.

Ţelul nostru este ca voi, clienţii noştri, să îmbrăcaţi cu conştiinta curată hainele noastre - purtând un zâmbet pe buze, din toată inima!

Spune-mi mai mult...

Daţi clic pe întrebările de mai jos, pentru a afla mai multe despre produsele viabile şi despre calitatea produselor de la bonprix.

Bumbac durabil sună interesant şi frumos. Dar ce ar trebui să ştiu eu concret despre acesta? Produse viabile
Pot purta liniştit/liniştită hainele voastre, fără să-mi ridic semne de întrebare? Calitatea produselor
în sus