Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Aceste produse sunt cel mai des cumpărate de clienţii noştri

2020-04-17

Dintre zecile de mii de produse disponibile în sortimentul bonprix, am selectat câteva zeci, care sunt printre cele mai cumpărate. Vom arăta, de asemenea, cele mai populare zece categorii din care provin aceste produse. Aceste date reprezintă linii directoare excelente pentru noi, arătându-ne ce elemente nu ar trebui să lipsească niciodată din magazinul nostru. Vă încurajăm, să vă familiarizați cu raportul nostru

Cele mai populare zece categorii de produse

Nu este un secret faptul că, în principal, femeile fac cumpărături în magazinul nostru, motiv pentru care, toate categoriile care se bucură de cel mai mare interes includ îmbrăcămintea pentru femei. Vă prezentăm o listă în care am inclus cele mai populare categorii de produse din ultimele 30 de zile, precum și exemple de produse din aceste categorii. Mai jos, chiar sub tabel, vă prezentăm produse concrete cu fotografii . Merită să vezi ce le place clientelor noastre – poate îţi va plăcea și ție și te va inspira să faci cumpărături, creând astfel seturi confortabile și la modă?

Categoria produsului Produse
Rochii de damă În principal rochii din bumbac și jerseu
Bluze de damă Shirt-uri cu mânecă lungă
Geci și pardesiuri pentru femei Geci de blugi de primăvară, pardesiuri de tip trenci, geci de baseball
Pantaloni de damă Pantaloni ajustați, la dungă și sport
Blugi de damă Blugi cu fibre elastice
Sutiene Modele cu balene
Tricouri de damă Cu mânecă scurtă și imprimeuri
Fuste Modele din jerseu și blugi
Pijamale de damă Cămăşi de noapte și pijamale din două piese
SALE T-shirt-uri, bluze, lenjerie de corp, pantaloni și altele.

Sursă: statistici bonprix.pl. Date pentru perioada: 06.03-06.04.2020.

Îmbrăcămintea cel mai des cumpărată la bonprix – exemple

În fiecare dintre categoriile menționate mai sus, putem specifica chiar și o duzină de produse care au câștigat simpatia clientelor noastre. Cu toate acestea, pentru a nu crea o listă interminabilă, am decis să alegem câte trei produse din categoriile menţionate mai sus .

Atenţie

Unele produse, din cauza interesului ridicat, pot să nu mai fie disponibile sau disponibile într-un număr limitat de mărimi. Dacă îți place ceva - nu amâna cumpărăturile, însă, dacă produsul nu mai este disponibil în mărimea Ta, vizitează site-ul nostru în mod regulat pentru a vedea dacă produsul este disponibil din nou. Te încurajăm, de asemenea, să alegi produse similare (prezentate în partea de jos a paginii sub fiecare produs) sau care provin din aceleași subcategorii.

Geci și pardesiuri pentru femei

Sursă: statistici bonprix.pl. Date pentru perioada: 06.03-06.04.2020.

Recomandare

Dacă ești foarte interesată de un anumit produs, dar mărimea Ta nu este disponibilă, verifică disponibilitatea mărimii aceluiaşi produs dar într-o culoare diferită.

Potrivit raportului, rochiile și bluzele au fost și sunt în continuare punctele noastre forte. Doamnele aleg cu plăcere modele din bumbac cu o croială ușor mai largă. Gecile și pardesiurile – în special cele de primăvară, se plasează pe locul următor, ceea ce se datorează cu siguranţă sezonului. Pantalonii și blugii ocupă, de asemenea, o poziție înaltă – elemente esenţiale în garderoba unei femei. După cum se vede, clientele cumpără cu plăcere, de asemenea, lenjeria bonprix – sutiene, chiloți și pijamale.
Dorim să le mulțumim tuturor clientelor care au ales produsele de mai sus și le încurajăm să facă cumpărături în continuare!

Redacția Bonprix